Mediapersoona Cristal Snow kertoo Instagram-tililleen tekemässä päivityksessä, ettei ole seurustellut 19 vuoteen.

– Mä olen ollut sinkku 19 vuotta. Luit oikein! Mä olin nuorena ihan suosittu. Mulla oli aina poikaystävä. Joskus kaksikin. Vaihdot tapahtu läpsyjen kanssa. Olin sellainen good time guy. Kaikki tykkäs mutta kyllästyin kai liian nopeaa. Aina luulin, että sitä voisi olla parempaakin tarjolla. Olin kerran vartin verran kihloissakin, Cristal Snow kirjoittaa.

– Nyt mä olen ollut 19 vuotta itsenäinen ihminen, rakentanut uraani ja elän hyvin itsenäistä, onnellista elämää. Olen vuosi vuodelta sulkeutunut enemmän ja enemmän parisuhteen mahdollisuutta pois elämästäni. Mutta olen tullut siihen pisteeseen, että alan olemaan se ainut sinkku juhlissa. Kaikilla on joku tai jonkinlainen säätö tai sopimus toisen ihmisen kanssa. Mulla ei ole. Se alkaa tympimään, Cristal jatkaa.

Cristalin mukaan hänen sinkkuus johtuu osittain siitä, että hän on tottunut yksinäisyyteen ja toisaalta taas peloista.

– Pelkään, että sattuu koska sitä on kyllä tapahtunut. Mua on satutettu ja mä olen satuttanut ihmisiä. Ihmissuhteet on vaikeita. Yksinäisyys on helppoa, hän kirjoittaa.

Cristal on päättänyt, että vuosi 2023 on muutosten vuosi.

– Katson vuotta 2023 uusin ruusun väristen lasien läpi ja tänä kesänä aion rohkeistua: sanoa kyllä kun joku pyytää treffeille. Ja yritän rohkaistua ja pyytää miehiä treffeille. Aion mennä baareihin ja flirttailla ja tanssia ja antaa romanssille mahdollisuuden. Tää on se kesä. Olenko valmis? Noh en vittu todellakaan… mutta ei kun pelkoja kohti, Cristal toteaa.

Lue myös:

Jättiyllätys! Onnenpyörä tekee paluun – juontajaksi upea Cristal Snow: ”Mieskomeutta edustaa Niko Saarinen”