Radio- ja televisiojuontaja Jaajo Linnonmaa, 42, on tullut koko Suomen kansalle tutuksi Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajana. Jaajo juontaa radiokanavan aamuohjelmaa tällä hetkellä yhdessä Janni Hussin ja Tuukka Ritokosken kanssa. Lisäksi mies juontaa television suosittua Haluatko miljonääriksi -visailuohjelmaa.

Jaajolla on Instagramissa yli 319 000 seuraajaa, jotka saivat ihmettelemisen aihetta kerrakseen pari päivää sitten, kun Jaajo julkaisi kuvapalvelussa mystisen päivityksen Helsingin pormestarikisaan liittyen.

– Hetkinen, sanoiko Jan Vapaavuori, että Helsingin pormestarin paikka on vapaana, hän kirjoittaa julkaisemansa kuvan oheen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– 30 000 tykkäystä niin laitan hakemuksen sisään ja lupaan kaikille helsinkiläisille ilmaiset jäätelöt, Jaajo jatkaa.

Kuva keräsi pyydetyt 30 000 tykkäystä verrattain nopeasti, mutta todennäköisesti pormestarin virkaa Jaajo ei ole vielä ennättänyt hakemaan. Kannatusta Jaajolle tuntuisi kuitenkin riittävän, jos tykkäysmäärään on uskominen.

Mies kommentoi aihetta tuoreeltaan Seiskalle ja kertoi ottavansa selvää, kuinka sen kanssa voisi mahdollisesti edetä. Jaajo on tällä hetkellä kirjoilla Espoossa, mikä voi mutkistaa hakua.

Lue myös:

Huipputulot! Radiojuontajista eniten tienasi Sami Kuronen – pesi Jaajo Linnonmaan tuloissa mennen tullen

Katso hulvaton video! Jaajo Linnonmaa joutui hervottoman jekutuksen kohteeksi kuntosalilla: ”Ei V**TU”

Aamulypsyn katoamisen syy selvillä – Jaajo Linnonmaa paljasti alkuviikon ikävät tapahtumat