Lasta odottava Maisa Torppa avautuu voinnistaan: ”Olen halannut pönttöä päivin ja öin”

Kohuotsikoihin ajautunut somepersoona Maisa Torppa paljasti viime viikonloppuna odottavansa lasta. Nyt hän kertoo Instagramin Stories-osiossa voinnistaan sekä siitä, mihin toimenpiteisiin perhe on joutunut turvautumaan hänestä tehtyjen rikosilmoitusten osalta.

Maisan mukaan raskaus ei varsinaisesti vielä näy, vaikka housut kiristävätkin jo. Pahoinvoinnista hän on kuitenkin kärsinyt.

– Näillä viikoilla pahoinvoinnin pitäisi olla jo ohi, mutta mä olen halannut pönttöä päivin ja öin. Ja tuntuu pahenevan vain. Mutta tää kaikki on niin sen arvoista ja pakko sanoa, ettei edes haitta koska kyse on pienestä ihmeestä, Maisa iloitsee.

Kaunotar myös kertoo, etteivät he tiedä Mikko-puolison kanssa kesällä syntyvän lapsen sukupuolta, vaikka hän vahingossa lisäsi aiempaan julkaisuunsa hashtagin pikkusisar.

Maisa kommentoi aiemmin Seiska-lehdelle ystäviensä väitteitä sekä hänestä tehtyjä rikosilmoituksia. Nyt hän vastaa myös seuraajan lähettämään kysymykseen, miten hän jaksaa tämän kaiken keskellä.

– Viime kuukaudet ovat näiden juttujen takia olleet elämäni raskaimmat. Siksi haluan niin kovasti, että totuus tulee ilmi. On monia muitakin tapahtumia mistä kerron myöhemmin lisää, kun kaikki ratkeaa, Maisa kirjoittaa.

Hän myös painottaa, että hänellä on kaikesta todisteet viestien ja videoiden muodossa.

– Tilanteen vakavuudesta kaikille kertoo se, että olemme joutuneet asentamaan kotiimme kaikki mahdolliset turvapalvelut. Turvahälytykset on päällä yötä päivää.

– Olemme saaneet onneksi paljon apua elämämme turvaamiseen. Taas kerran ei voi muuta kuin olla maailman kiitollisin siitä kuinka ihanat oikeat ystävät ja perheet meillä on ympärillämme!

Maisa sanoo kuitenkin luottavansa vahvasti totuuden julki tulemiseen ja oikeuden tapahtumiseen.

– Siihen luottamalla yritän jaksaa.

Lue myös:

Maisa Torppa yllättää: Lapsi tulossa – katso kuva vauvamahasta!

Maisa Torppa kommentoi vihdoin ex-ystäviensä väitteitä: ”Kymmenen viikkoa ovat osoittaneet, että ihmisissä on sellaista pahuutta, mitä en tiennyt olevan”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.