Laulaja-lauluntekijä Sara Siipola, 24, julkaisi 26. maaliskuuta debyyttialbuminsa Kaunis kun itken ja paljastaa nyt Instagram-tilillään albumin Peto-kappaleen taustoja, jotka kumpuavat Siipolan omista kamppailuista masennuksen kanssa.

– Peto kuvastaa masennusta tavalla miten itse sen tunnen, ja sen kanssa kamppailua. Se tulee välillä meidän kaikkien luo käymään, halusimme tai emme. Siitä selviää kyllä, kun päästää sen hetkeksi sisään ja tanssii sen kanssa, Siipola kirjoittaa.

– Jos alkaa kieltämään omia tunteita, tulee matkasta vieläkin vaikeampi. Vaikka nyt et pysty mihinkään, se on tarpeeksi tänään. Me kaikki kamppaillaan omien demoniemme kanssa ja minä halusin kirjoittaa biisin omistani.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Siipolalla on poikkeuksellinen kyky välittää tunnetta musiikin kautta. Laulajan missiona onkin koskettaa ihmisiä ja tuoda suomalainen soul-musiikki tähän päivään. Biisien aiheet syntyvät Siipolan omista kokemuksista, eletystä elämästä ja suurista tunteista.

Siipola on aiemmin julkaissut singlet Rohkee sydän, Mitä mä täällä teen, Sä et oo enää mulle se, Thelma & Louise, Kokonaan ja Peto, jotka kaikki löytyvät myös debyyttialbumilta.

Lue myös:

Laulaja Sara Siipola avautuu kokemastaan seksuaalisesta ahdistelusta: ”En jaksa, enkä halua olla hiljaa”

Anne Kukkohovi joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi – julkaisi tuntemattoman miehen lähettämät törkyviestit!