Laulajana ja somevaikuttajana suurelle yleisölle tunnetuksi tullut Tuuli eli Tuuli Oikarinen on joutunut sosiaalisessa mediassa kohun keskiöön. Tuuli herättää seuraajissaan paheksuntaa tuoreella Instagram-julkaisullaan.

Kuvapostauksessaan Tuuli istuu porealtaassa mustat, niukat bikinit yllään. Tuulin näyttävän ulkomuodon sijaan naisen fanit ovat kiinnittäneet huomionsa laulajan sormien välissä lepäävään tupakkaan. Savuke ei ilmeisesti oli pelkkä rekvisiitta, sillä Tuulin suusta nousee harmaa savupilvi.

– Juhlat yhdelle, Tuuli kirjoittaa päivityksensä yhteydessä englanniksi.

Kuvatekstin oheen on lisätty tupakkaemoji.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pian kuvan julkaisemisen jälkeen ryntäsivät Tuulin fanit kertomaan postauksen kommenttikenttään oman mielipiteensä tupakasta. Monet kritisoivat Tuulin kuvaa hyvin avoimesti.

– Hauska miten pienten lasten esimerkki ja influensseri postaa tupakointikuvan. Varmasti tässäkin oli taas joku hyvä tarkoitus ja hauska läppä, eräs fani kommentoi närkästyneenä.

– Eikö hävetä toi tupakka? toinen kysyy paheksuen.

– Tupakka aiheuttaa keuhkosyöpää, muistuttaa kolmas.

Osa seuraajista on kuitenkin sitä mieltä, että Tuuli voi aikuisena ihmisenä tehdä mitä itse haluaa.

– Tuuli on täysikänen, antakaa sen elää elämäänsä. Kenenkää ei tarvii feikata mitää, kommenteissa muotoillaan.

– Voi herran jestas, tupakkaa saa edelleen myydä kaupoissa eli lienee laillista? Ja kuvassa on aikuinen ihminen. Kyllä on maailma mennyt hulluks.

– Opettakaa kakaroillenne, ettei kantsi röökaa, ei oo Tuulin tehtävä. Hyvä kuva, Tuuli.

Lue myös:

Maria Veitola puhuu avoimesti omasta seksuaalisuudestaan – paljastaa suhdehistoriansa: “Seksuaalinen suuntautumiseni on joillekin ongelma”

Iida Ketola sai viime keväänä ikäviä uutisia lääkäriltä – julkaisi nyt kuvan sairaalavuoteelta!