Seurapeli-elokuvan kutsuvierasensi-ilta järjestettiin torstaina Helsingissä.

Kutsuvierasensi-illan punaisella matolla nähtiin elokuvan näyttelijät Laura Birn, Emmi Parviainen, Paula Vesala, Eero Milanoff ja Samuli Niittymäki.

Laura Birn edusti punaisella matolla Kalevala-korussa ja kierrätysasussa.

– Olen ihminen, joka rakastaa käydä kirpputoreilla. Minulla on kotona vaikka mitä aarteita, mustaan mekkoon pukeutunut Laura kertoi ensi-iltahuumassa.

Laura uskoi jatkojen sujuvan koronan takia rauhallisissa merkeissä.

– Parasta on nähdä koko työryhmä. Tänään tuskin nähdään meidän välillä halauksia, mutta se ei haittaa, sillä halailimme sen verran paljon elokuvan kuvauksissa toisiamme.

Emmi Parviainen oli puolestaan pukeutunut Max Maran näyttävään asuun ja meikistä oli vastannut Jenny Jansson.

– Asu on hommattu ensi-iltaa varten. Pyrin olemaan mahdollisimman ekologinen valinnoissani. Olen saanut vuosien saatossa lainaan upeita vaatteita Samuji-muotibrändiltä.

Emmi uskoi Lauran tavoin rauhallisiin jatkobileisiin.

– Totta kai aioimme juhlistaa elokuvan valmistumista ja ensi-iltaa. Noudatamme kuitenkin kaikkia turvallisuussäädöksiä. Käytän julkisilla ja kaupungilla liikkuessani maskia. Minulla on kotona kaiken maailman maskeja. Vältän myös sisätiloja, jossa on paljon ihmisiä.

– Tänä iltana ei nähdä koronan takia halailua ja ensi-iltoihin tyypillistä hikipäässä tanssimista. Juhlimme kotimaista elokuvaa. Tämä on samaan aikaan meille jälleennäkemisen juhla.

Laura Birn edusti kierrätysmekossa.
Emmi Parviainen näki elokuvan toisen kerran kutsuvierasensi-illassa. – Ensimmäisen kerran kävin katsomassa elokuvan Göteborgin elokuvafestivaaleilla.
Paula Vesala pääsi näyttelemään elokuvassa Jackie-koiransa kanssa. – Koirani oli luonnonlahjakkuus kameran edessä.
Iida-Maria Heinonen kuvaa parhaillaan Syke-elokuvaa.
Eero Milonoff.