Noin viikko sitten raskaudestaan kertonut entinen taitoluistelija Laura Lepistö nauttii monen muun suomalaisen tavoin kunnon talvesta. Lauran suosikkitalvilajeihin kuuluu muun muassa avantouinti, mutta raskauden takia hän ei ole päässyt ottamaan ihan kaikkea iloa irti avannoista tänä talvena.

Laura on julkaissut Instagram-tilillään kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa avannossa. Kuvatekstistä käy kuitenkin ilmi, ettei Laura ole uskaltanut kastaa hyytävässä vedessä kuin jalkansa.

– Jos jotain tänä täydellisenä lumitalvena on haikaillut, niin kunnon avantouintia. En oo uskaltanut raskausaikana käydä avannossa, vaikka siitä jonkin verran kokemusta onkin ennestään. Jotenkin mulla avanto aina eniten tuntuu mahassa, hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Laura kiittelee kuvajulkaisunsa ohessa myös saamaansa tukea raskausilmoituksensa jälkeen. Hän kirjoittaa vaihtaneensa kokemuksia ja keskustelleensa myös uusien ihmisten kanssa raskaudesta ja tulevasta vanhemmuudesta.

– Tuntemattomassa vanhemmuusgeimissä vertaistuki, vinkit ja kokemukset tuntuu kyllä kultaakin kalliimmalta, hän kirjoittaa.

Ilmoittaessaan raskaudestaan noin viikko sitten Laura totesi, ettei ollut pitänyt raskaaksi tuloa itsestäänselvyytenä koskaan. Hän odottaa Tommi-puolisonsa kanssa tulevaa perheenlisäystä innolla. Lapsen on määrä syntyä heinäkuussa.

– Niin onnellisina, kiitollisina ja uteliaina ihmetellään millainen vahvistus saadaan tänä vuonna meidän tiimiin, Laura kirjoitti.

Jos kuva ei näy selaimellasi, katso se täältä.

Lue myös:

Laura Lepistö ja Tommi-rakas: Vauva tulossa!

Taitoluistelija Emmi Peltonen suhteestaan huippufutariin: ”Olemme onnellisesti yhdessä”