Iskelmätähti Laura Voutilaisen, 43, Helsingin Kampissa sijaitsevasta asunnosta kuului Seiskan mukaan elokuun 23. päivän vastaisena arkiaamuyönä voimakasta riitelyä.
– Asunnosta alkoi kuulua hirveää kolinaa. Kuulosti aivan siltä, kuin siellä olisi painittu. Sitten nainen alkoi huutaa poliisia apuun. Äänet kaikuivat sisäpihalle asti, ja useisiin ikkunoihin syttyivät valot, Seiskalle kerrotaan.
Meteli oli niin kova, että se herätti naapurit ja kuului sisäpihalle asti. Metakka loppui vasta, kun huolestuneet naapurit menivät koputtamaan Voutilaisen ovelle.
Seiskan mukaan laulajatähden kanssa riiteli radio Suomipopista tuttu Ilkka ”Hovimuusikko-Ilkka” Ihamäki, 32, jonka kanssa Voutilaisen sanotaan seurustelleen salaa parin viime vuoden ajan.
– Joo täytyy myöntää, että on ollut ääntä ja kiistaa. Pahoittelut siitä naapureille. Mitäs siitä sitten? Mua ei ole pahoinpidelty, enkä rupea nimeämään henkilöitä, ketkä liittyvät mun yksityiselämään. Kaikki on ihan nyt hyvin ja kunnossa, eikä ole hätää, Voutilainen kommentoi Seiskalle.
Lähde: Seiska
Kuva: Wikimedia Commons