Edesmenneen mediayrittäjän Timo T. A. Mikkosen leskeksi jäänyt puoliso Nina Mikkonen julkaisi hiljattain omalle Instagram-tililleen videon, jossa hän kertoo suoraan treffielämästään.

Videolla Mikkonen paljastaa tuntemattoman ihmisen nähneen hänet treffeillä. Kyseinen henkilö on ollut harmistunut siitä, ettei Mikkonen ole kertonut hänen suhdestatuksensa muuttuneen.

Mikkonen myöntää käyneensä treffeillä, mutta tapahtumasta on aikaa jo useita kuukausia.

– Sain viestiä, että minut on nähty treffeillä, että miksi en ole kertonut, että statukseni on muuttunut yksinäisestä kaksinaiseksi. No siksi, koska ei se ole muuttunut miksikään. Ja pitää paikkansa, että olen käynyt treffeillä, mutta en nyt äskettäin, Mikkonen pamauttaa heti videonsa alussa.

Edelliset treffit olivat Mikkosen mukaan viime joulukuussa.

– En kertonut siitä silloin, nyt kerron. Mutta kaikki on edelleen niin kuin ennenkin, hän toteaa.

– Olen, ja jatkan tässä toistaiseksi vielä sinkkuna. Vaikka mä inhoan sitä sanaa ”sinkku”… mutta siis, en ole pariutunut. Joten ei syytä huoleen, että ihan lepovamma.

Videonsa lopussa Mikkonen lupaa kertoa seuraajilleen sitten kun hänen rakkausrintamallaan jotakin erityistä tapahtuu.

– Kyllä minä sitten kerron, jos ja kun, statuksessani jotain järisyttävää tapahtuu. Eli ei syytä huoleen, Mikkonen hymyilee.

Näet Mikkosen videon alta tai täällä.

Lue myös:

Nina Mikkonen julkaisi raastavan kirjoituksen – muistelee edesmennyttä puolisoaan: ”Rakas ja komea Timoni täyttäisi tänään 75 vuotta”

Leskeksi viisi vuotta sitten jäänyt Nina Mikkonen paljastaa käyneensä treffeillä: ”Hän oli hyvin viehättävä”