Televisiosta tuttu ex-kiinteistökuningatar Kaisa Liski sai viime heinäkuussa yhden vuoden ja kahden kuukauden ehdollisen vankeustuomion törkeästä velallisen epärehellisyydestä.

Ehdollisen vankeustuomion lisäksi Liski joutuu maksamaan velkojille yli 260 000 euroa. Hänet on myös määrätty kolmen vuoden mittaiseen liiketoimintakieltoon, joka päättyy kesäkuussa 2025. Liski voi tämän ajan toimia työntekijänä, mutta ei yrittäjänä.

Oikeuden mukaan Liski on luovuttanut varoja itselleen ja yhtiön ulkopuolelle yli 260 000 euron edestä, vaikka on ollut tietoinen yhtiönsä taloudellisista vaikeuksista. Liski pahensi toiminnallaan merkittävällä tavalla yhtiön maksukyvyttömyyttä. Lopulta yhtiö asetettiin konkurssiin lokakuussa 2019.

Paljasti uuden ammattinsa somessa

Nyt Kaisa paljastaa henkilökohtaisella Facebook-tilillään uuden aluevaltauksensa. Hän kertoo aloittaneensa kaikessa hiljaisuudessa hääsuunnittelijana.

Hän on julkaissut Instagram-tilillään kaksi hääaiheista kuvaa, jotka on otettu luksushotelli Kämpin käytävällä ja ravintola Kappelissa.

– Uutta tulossa. Vierivä kivi ei sammaloidu, hän kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lisäksi hän on käyttänyt kuvien yhteydessä hashtageja #events, #newbusiness, #future, #needtowork ja #lovetowork.

Lue myös:

IL: Kaisa Liski tuomittiin maksamaan 600 000 euron korvaukset – julkaisi mystisen päivityksen: “Näytän sinulle”

Kaisa Liskin syntymäpäivät saivat surullisen päätöksen – rakas perheenjäsen menehtyi: “Elämä yllättää, mutta niin yllättää kuolemakin”