Martina ja hengenpelastajat -sarjasta tuttu somevaikuttaja Linda Manuella haukkui kihlattunsa, räppäri Williamin ex-puolison Sonja Aiellon hulluksi TikTok-lähetyksessä. Nyt Linda pyytää Instagramissa anteeksi käytöstään.

– Mietin kommentoinko lainkaan eilistä episodia, mutta mulla on kuitenkin ollut tapahtuneesta todella paha mieli, joten haluan pyytää anteeksi mun inhottavaa käytöstä, Linda Manuella kirjoittaa.

– Menin eilen TikTok-livessä sanomaan: ”Miks ton hullun nimeä huudellaan täällä?”. Olin todella lapsellista ja tarpeetonta multa kommentoida ketään hulluksi. Mä en tiennyt, että se kuului kameraan, eikä ollut todellakaan tarkoituksellista. Se oli multa tosi impulsiivinen reaktio moniin asiattomiin kommentteihin ja mua hävettää, että mun pää ei kestänyt sitä ja menin päästämään tuollaisen todella typerän ja inhottavan sammakon suustani. Se oli täysin mun moka ja olen siitä pahoillani ja itsekin järkyttynyt. Pitäisi pystyä parempaan, Linda jatkaa.

Räppäri William on tehnyt parhaillaan Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksissa olevasta Sonjasta rikosilmoituksen. Hän syyttää ex-puolisoaan suhteen aikana tapahtuneesta pahoinpitelystä. Lisäksi hän hakee lähestysmiskieltoa ex-kumppanilleen.

TAUSTAA: Fitness-tähti Sonja Aielloa epäillään räppäri Williamin pahoinpitelystä

Linda myöntää, että aihe on sekä hänelle että räppäripuolisolle raskas.

– Mulla on todella vaikeaa käsitellä ja ymmärtää monia tapahtuneita asioita aiheeseen liittyen. Kyllä, olen todella vihainen sekä ahdistunut asioista, mitä on tapahtunut, enkä missään nimessä hyväksy sellaista. Se ei silti oikeuta mua alentumaan tuollaiselle tasolle ja siitä olen todella pahoillani. Vaikka olisin mitä mieltä tapahtuneista asioista, ne eivät kuulu someen. Olen todella pahoillani ja haluan ottaa omasta käytöksestäni täyden vastuun sekä pyytää julkisesti anteeksi Sonjalta lapsellista käytöstä, Linda kirjoittaa.

Lus myös:

Räppäri William ja Linda-rakas hakeutuivat parisuhdeterapiaan: ”Oikeasti ollut tosi hyvä päätös meiltä”

Näin Linda Manuellan ja räppäri Williamin kohusuhde sai alkunsa – takana yllättävä historia: ”Yhtäkkiä olimmekin yhdessä”

Seikkailusarjan kuvaukset yllättivät täysin Linda Manuellan – avautuu nyt rankasta kokemuksesta: ”Matto vedettiin jalkojen alta kokonaan”