Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 43, paljastaa Instagramin Stories-osiossa totuuden kohtaamisestaan suomalaissyntyisen liikemies Peter Nygårdin kanssa.

Nygårdia vastaan on nostettu ryhmäkanteita ja miestä syytetään useista seksuaalirikoksista viiden vuosikymmenen ajalta aina 1970-luvulta lähtien.

Varsinkin 90-luvulla moni ulkomailla menestynyt suomalaiskaunotar nostettiin otsikoihin heidän saatuaan kutsun Nygårdin tiluksille. Odusoga kertoo, että myös häneltä tiedusteltiin kantaa asiaan jo ennen varsinaisia missivuosiaan.

– Minulta kysyttiin jo ennakkoon mielipidettä Peter Nygårdista ja menisinkö mahdollisesti vierailulle, jos minut kutsuttaisiin, Odusoga kertoo.

Hän kuitenkin lisää, ettei Nygårdin kaltaisten miesten kutsut olleet jotain mikä häntä varsinaisesti olisi koskaan kiinnostanut. Hän ei myöskään ole koskaan sekoittanut työtä ja vapaa-aikaa, ei edes edistääkseen suhteita, joista olisi saattanut olla hyötyä uralla.

– Se on ollut vaikea ajatusmaailma itselle, että haluaisi sillä tavalla edetä. Sellainen ei vain istu omaan luonteeseeni yhtään, Odusoga toteaa.

Hän kuitenkin paljastaa tavanneensa Nygårdin ja saaneensa myös kutsun tämän kotiin. Tapahtuma sijoittuu vuoteen 1996 ennen kuin hänet valittiin Miss Suomeksi. Odusoga osallistu Donald Trumpin omistamaan mallikilpailuun Bahamalla.

– Joissakin kilpailuun liittyvissä juhlissa Nygård pyllähti yhtäkkiä eteeni ja esitti kutsun lukaaliinsa.

Tuolloin Odusoga kieltäytyi kutsusta, mikä puolestaan nousi otsikoihin Suomessa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Instagram Lola Odusoga

Odusoga paljastaa kuitenkin saaneensa myös uuden kutsun Nygårdin vuonna 2018 järjestämiin juhliin Kanadassa.

– Usein asiat kuitenkin menevät päällekkäin ja olin jo sopinut toisen työkeikan. Koska en keikkoja peru, niin homma ei sen takia järjestynyt.

Viimeaikojen uutisointia seurattuaan, Odusoga on vahvasti sitä mieltä, että kohtalo puuttui peliin asiassa.

– Kun on viimeaikojen uutisointia seurannut niin uskon, että tässäkin oli kohtalo pelissä, eli ei ollut tarkoituskaan sinne kyseiseen tapahtumaan koskaan lähteä.

Lue myös:

Lola Odusoga avautuu kohtaamastaan julkisuudesta – ”Poliisit poistivat miehen, joka tuli katsomaan kirveen kanssa”

Me Naiset: Lola Odusoga avautuu somen varjopuolista – ”Kenenkään ei pitäisi joutua sietämään vastaavaa”