Me Naiset: Lola Odusoga avautuu somen varjopuolista – ”Kenenkään ei pitäisi joutua sietämään vastaavaa”

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on saanut kuulla vuosien saatossa runsaasti omaa ulkonäköään koskevia kommentteja. Kruunauksen jälkeen julkisuudessa keskusteltiin paljon tämän ihonväristä ja paksuista reisistä, ja viime vuosina keskustelun aiheena on ollut Lolan paino ja keho.

Lola kertoo Me Naisten haastattelussa alkuvuodesta saamastaan yhteydenotosta. Hän oli julkaissut Instagram-tilillään talvisen uintikuvan, jonka seurauksena tuntematon mies oli lähestynyt häntä yksityisviestillä. Yksityisviestissä tiedusteltiin, että ”pitääkö niitä läskejä esitellä?”

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Lola kertoi saamastaan törkyviestistä avoimesti Instagram-tilillään, jota seurasi uutiskynnyksen ylittänyt keskustelu.

– Somessa murskataan monen nuoren ja aikuisenkin itsetunto kommentoimalla ulkonäköä ja muutenkin kiusaamalla. En nosta kommentteja esiin saadakseni itsevarmuutta tai kehuja seuraajiltani, vaan jotta asiasta keskusteltaisiin ja ihmisten käytös muuttuisi, Lola sanoo Me Naisille.

Hän kertoo olleensa arvostelun kohteena lapsesta saakka, eikä näin ollen hätkähdä sen kummemmin itseensä kohdistuvista kommenteista. Lola kuitenkin peräänkuuluttaa käytöstapoja ja kanssaihmisten arvostusta, sillä kaikki ihmiset eivät ponnista samoista lähtökohdista. Joihinkin ihmisiin vastaavat kommentit voivat vaikuttaa hyvin eri tavalla.

– Kenenkään ei pitäisi joutua sietämään vastaavaa, Lola summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lola on puhunut kehopositiivisuuden ja kehorauhan puolesta paljon myös Instagram-tilillään.

– Mä aion jatkaa tekemällä mallintöitä, ottamalla kuvia itsestäni uikkareissa, mainostamalla alusvaatteita ja kertoa omasta suhteellisen vahvasta vuosien varrella kasvaneesta itsevarmuudesta jota ei yksikään ulkonäköasioista kuittaileva murenna, Lola kirjoitti taannoisessa Instagram-julkaisussaan.

Lue myös:

Lola Odusoga muistuttaa aitouden tärkeydestä – julkaisi rehellisen videon: ”Vastustan täydellistä somea ja illuusioiden luomista”

Tämä kuva huokuu nostalgiaa – Anne Kukkohovi ja Lola Odusoga poseeraavat alusvaatemainoksessa

Wau! Lola Odusoga julkaisi upean bikinikuvan ajalta ennen misseyttä: ”Kokemus oli vähintään silmiä avartava”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.