Vuoden 1996 Miss Suomi, yrittäjä ja mediapersoona Lola Odusoga, 43, kertoi avoimesti suhtautumisestaan alastonkuviin sekä paljasti oman kantansa OnlyFans-sivustolle liittymisestä.

Lola kertoo Instagramin Stories-osion videolla, ettei halua käsitellä julkisuudessa seksielämäänsä tai seksuaalisuuttaan.

– Kaikki mikä kuuluu yksityiselämään sillä puolella, ei kuulu kenellekään muulle, Lola toteaa.

Hänellä on uransa alusta alkaen ollut selkeä raja, jota ei näissä yksityisyyden asioissa ylitä. Lola vastaa suoraan myös niille, jotka ovat ehdottaneet hänelle liittymistä OnlyFans-sivustolle.

– Se varmasti palvelee monia ihmisiä molemmin puolin. Niitä, jotka tekevät sisältöä ja niitä, jotka haluavat maksaa siitä sisällöstä.

– Se on vaan niin kaukana siitä mitä minä teen, että se ei vaan tule tapahtumaan. Sen takia on niin huvittavaa, että joku edes ehdottaa sitä minulle.

Lola korostaa, että vaikka hän on urallaan esiintynyt alusvaatteissa ja uimapuvuissa työnsä puolesta, hän ei tule koskaan kertomaan yksityiselämänsä siltä puolelta mitään tai puhumaan seksielämästään.

– Se ei ole sellainen asia mitä minä haluan käsitellä millään tavalla julkisuudessa, enkä avata kenellekään.

– En tule koskaan poseeraamaan alasti. En tule koskaan avaamaan minkäänlaista Onlyfans-tiliä tai lähettämään yksityiskuvia kenellekään, vaikka niitä kuinka pyydettäisiin ja niistä maksettaisiin, Lola sanoo tiukasti.

– Lähettäkää ne pyynnöt jollekin muulle, joka ilmoittaa sellaista tekevänsä. Minä pidän linjani, muut tekee niinkuin tekee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Lola Odusogan nostalginen mainoskuva 90-luvulta herätti tunteita somessa – ”Tuli ohuesti vanhahko olo”

Lola Odusoga paljasti saaneensa kutsun seksuaalirikoksista syytetyn Peter Nygårdin juhliin: ”Uskon, että kohtalo puuttui peliin”