Sosiaalisen median vaikuttajana työskentelevä Mailis Penttilä ja hänen miljonäärirakkaansa Pekka Koskinen ovat pistäneet arvokkaan luksuslukaalinsa myyntiin. Pariskunnan koti sijaitsee Helsingin keskustan arvoalueella.

Ökyhuoneiston myynti-ilmoitus on nähtävillä Etuovi.com-sivustolla. Ilmoitus on hätkähdyttävä, sillä sen kuvista näkee, että kyseessä on huippuluokan asunto.

Hintapyynnöksi Penttilä ja Koskinen ovat asettaneet huikeat 1 240 000 euroa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Koti on remontoitu viisi vuotta sitten, ja sitä kuvaillaan Etuoven myynti-ilmoituksessa muun muassa ”ylelliseksi” ja ”korkeatasoiseksi”.

– Koko huoneisto on korkeatasoisesti ja modernisti remontoitu vuosina 2017-2018. Remontit on huolellisesti suunniteltu ja tinkimättömästi toteutettu (sisustusarkkitehdin toimesta). Kodissa on älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä, Bosen sisäänrakennettu äänentoisto sekä puusepän mittatilaustyönä tilatut kiinteät kalusteet, tuoreessa myynti-ilmoituksessa lukee.

– Ylellinen keittiö on yhdistelmä mm. Gaggenaun ja Mielen kodinkoneita sekä marmoria. Avaran olohuoneen rinnalla on päämakuuhuone sekä harkittu walk-in closet. Pienemmästä makuuhuoneestä on käynti pihaterassille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Mailis Penttilä paljasti iloisen perheuutisen: ”En voisi olla onnellisempi”

Mailis Penttilä julkaisi harvinaisen kuvan lapsestaan – some ihastui herkkään päivitykseen