Seiska-lehti uutisoi lentoyhtiön antaneen somepersoona Maisa Torpalle, 29, potkut lentoemännän työstä. Maisa ottaa kantaa viime aikaisiin väitteisiin Instagramin Stories-osiossa julkaisemallaan videolla.

Torppa kertoo todellisuudessa elävänsä elämänsä parasta aikaa. Mikko-puolison kanssa hartaasti toivoma yhteinen lapsi on tuloillaan ja suhde aviopuolisoon kukoistaa.

– Jos otetaan tämä yksi ainut ihminen, joka nämä kaikki jutut on keksinyt ja mitä lehti minusta viikko toisensa perään julkaisee, laitetaan ne pakettiin ja siirretään sivuun, niin elän tällä hetkellä elämäni oikeasti onnellisinta aikaa, Torppa kertoo videolla.

– Mulla on maailman ihanin mies ja me ollaan taas vaihteeksi ihan ällörakastuneita ja koko ajan toistemme kimpussa. Ja mikä ihaninta, meidän suurin toive lapsesta on käynyt toteen!

Torppa kumoaa jyrkästi myös väitteet ystäväpiirinsä muutoksista.

– Mulla on maailman ihanimmat ystävät! Se, että sieltä on lähtenyt mätämuna pois on vaan parantanut fiilistä, Torppa iloitsee.

Hän vahvistaa olevansa uudessa työssä, mutta kiistää saaneensa potkuja.

– Lentoemännän työstä jäädään erityisäitiysvapaalle raskausviikolla 16. lentokoneessa tulevan säteilyn takia. Niin tapahtuu kaikille lentoemännille. Tämän takia olen ollut jo aika hyvän aikaa kotona.

Torppa tunnustautuu kuitenkin olevansa jonkin sortin työnarkomaani ja tämän takia aika kotona kävi pitkäksi.

– Minulla on hoitoalan koulutus ja tulin tekemään hoitoalan töitä. Se, mitä teen yksityiselämässäni työkseni tai teenkö mitään, se on ihan täysin mun yksityisasia!

– Se että tuolla lukee sitä valheellista tietoa, että minut olisi irtisanottu ei pidä paikkaansa eikä lentoyhtiö ole tällaista kommentoinut, koska he eivät työnantajana sitä kommentoi. Asianajaja selvittää väitteitä.

Lue myös:

Seiska: Maisa Torpalle potkut lentoyhtiöstä – kommentoi asiaa somessa: ”Tämä tuli aivan puskista!”

Maisa Torppa avautuu rehellisesti odotusajastaan: ”Tekee mieli olla pelkästään alasti”