Somepersoona Maisa Torppa, 29, kertoi marraskuussa Instagramissa valmistuneensa purseriksi eli matkustamon esimieheksi ja poseerasi iloisena lentoemännän univormussa julkaisemassaan kuvassa.

Seiskalle tihkuneiden sisäpiiritietojen mukaan kurssi olisi kuitenkin keskeytynyt Maisan käytökseen liittyneiden ongelmien takia, eikä kaunotar olisi valmistunut lainkaan. Lehden lähteiden mukaan Maisan työsuhde olisi myös purettu maaliskuun alussa, sillä Maisa on jättänyt toimittamatta työssä vaaditun terveydentilatodistuksen.

Maisan entiset kollegat ovat kertoneet Seiskalle, että kaunotar aiheutti myös toistuvasti ristiriitoja työpaikallaan, mutta uhriutui kun hänet haluttiin käytöksestään vastuuseen. Lehden tavoittama ex-kollega kertoo, ettei Maisa ole jättänyt asiaa sikseen edes potkujen jälkeen.

– Maisa on tehnyt useita ilmoituksia entisistä työkavereista ja syyttää heitä työpaikkakiusaamisesta, Seiskalle kerrotaan.

Lehden selvitysten mukaan Maisan purserintyöt olisivat nyt vaihtuneet työhön Helsingin kaupungin koronapuhelinneuvojana.

Maisa kommentoi uutista omalla Instagram-tilillään.

– Jännä, että minä itse en tiennyt tällaisesta. Tämä tuli taas aivan puskista! Maisa kirjoittaa julkaisussaan.

Tieto potkuista ei Maisan mukaan pidä paikkaansa, ja hän on palkannut lakimiehen setvimään asiaa.

Lue myös:

Maisa Torppa avautuu rehellisesti odotusajastaan: ”Tekee mieli olla pelkästään alasti”

Podcast: Maisa Torppa avautuu ahdingostaan – ”Ajetaanko mua siihen pisteeseen, että olen pian laitoskamaa?”