Näyttelijä Mari Hynynen (o.s. Perankoski) juhli anoppinsa 70-vuotisynttäreitä ja Elea-nimisen tytön rippijuhlia. Hän julkaisi yhteiskuvan, jossa poseeraa yhdessä sukulaistensa kanssa. Kuvassa poseeraa muun muassa Jounin Vilja-tytär ja Raija-äiti.

– Tuplajuhlat, Mari kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jouni ja Mari menivät kihloihin ja naimisiin vuonna 2016 neljän vuoden seurustelun jälkeen. He ovat puhuneet avoimesti seksielämästään. Edellisen kerran muun muassa Nelosen suositussa Kimpassa-ohjelmassa alkuvuodesta 2020.

– Seksihommat toimii. Se homma on niin vahva, että se tuntuu ihan… Toivottavasti kaikilla olisi tällaista, Jouni naurahti tuolloin.

Pariskunta kertoi tuolloin myös, että he osoittavat arjen hellyyttä toisilleen hyvin fyysisesti. Aviomieheltä saadut halit jäävät harvoin pelkiksi halauksiksi.

”En tiedä, saako koko perheen ohjelmassa tällaista sanoa, mutta tiedättekö, mikä on karjalainen esileikki? Kun heräät aamulla, menet keittiöön keittämään kahvia, niin makuuhuoneesta kuuluu: ’Mari, Mari, miulla on erektio!” Mari kertoo nauraen.

Lue myös:

Kulissien takana – muusikko Jouni Hynynen