Hyvinvointiyrittäjä ja kirjailija Maria Nordinin ja hänen muusikkomiehensä Reino Nordinin perhettä kohtasi suuri suru alkusyksystä. Reinon isoäiti, arvostettu kuvataiteilija Outi Heiskanen menehtyi hoitokodissa 85-vuotiaana.

Outi oli Nordineille tärkeä ja läheinen ihminen, jota kaikki perheenjäsenet jäivät rakkaudella kaipaamaan. Haikeuden ohella Maria sanoo tunteneensa myös voimakasta kiitollisuutta kaikista niistä vuosista, jotka on saanut Outin kanssa jakaa. 

– Suurin surutyö ja irtipäästäminen on tehty jo kauan sitten, kun Outi sairastui muistisairauteen ja muutti hoivakotiin. Silloin tiesimme, ettei Outi-mummo enää ilmestyisi ovemme taakse, kuten hän oli aiemmin tehnyt, Maria kuvailee Metropolille.

Reino osallistui muutama viikko sitten Outin Suomessa järjestettyihin hautajaisiin. Tällöin muu perhe jäi Espanjaan ja muisteli Outia sieltä käsin. 

– Ajattelen, että on hyvin kaunista, kuinka vaiheikkaan, täyteläisen ja omannäköisen elämän Outi on saanut elää. Olemme perheeni kanssa kiitollisia jokaisesta asiasta, mitä olemme Outilta saaneet. Lapsemme ovat kuulleet häneltä kaikenlaisia mahtavia tarinoita ja juttuja, jotka jäävät ikuisesti tähän maailmaan muistona rakkaasta Outista, Maria kiteyttää.

Lue Maria Nordinin koko haastattelu täältä.

Lue myös:

Reino Nordin jätettiin ulos TTK-lähetyksestä – julkaisi paljonpuhuvan vastauksen: ”Harmillista”

Espanjaan muuttaneiden Reino ja Maria Nordinin perheen suuri suru – ”Kiitos niin paljosta”