Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Maria Nordin julkaisi tänään keskiviikkona uuden, lapsille suunnatun Taikamatka-nimisen kirjansa (Viisas elämä).

Kirja sisältää interaktiivisia tarinoita, jotka toimivat hyvin iltasatuina perheen pienimmille tai yhteisinä rentoutushetkinä myös suuremmille ryhmille.

Nordin on saanut kirjoittamisprosessissaan paljon tukea omilta lapsiltaan, jotka ovat antaneet hänelle rehellistä palautetta tarinoista. Kaikista eniten Nordin jännitti 11-vuotiaan kuopuksensa reaktiota.

– Tämä meidän vanhin lapsemme on sisarkolmikosta kaikista kriittisin. Mutta olin ihan häkeltynyt, kun hän yhden tarinan luettuaan kehui, että: ”äiti, tämä on todella hyvä”, Nordin iloitsee Metropolille antamassaan haastattelussa.

– Olin siitä todella yllättynyt, hän lisää nauraen.

Idea lastenkirjan kirjoittamisesta lähti siitä, kun Nordin rupesi soveltamaan aikuisille tarkoitettua Free to Heal -menetelmäänsä eri ikäisille lapsille. Free to Heal -menetelmän avulla voi Nordinin mukaan saada helpotusta monenlaisiin elämää rajoittaviin oireisiin, kuten allergioihin ja yliherkkyyksiin.

Nordin alkoi lukemaan Free to Heal -menetelmänsä harjoituksia iltasadun omaisesti muun muassa omille lapsilleen ja huomasi, että tämä oli varsin tehokas rentoutuskeino pitkän päivän jälkeen.

Taikamatka-kirjan saduissa lapsi saa olla tarinan sankari ja päähenkilö. Lisäksi kirjassa on hyviä, psykologisia rentoutusharjoituksia, jotka on sovellettu lapsen maailmaan, Nordin kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Nordin on naimisissa muusikkona tunnetun Reino Nordinin kanssa ja pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, Fidel, Luna ja Reina.

Kotona Nordinit puhuvat paljon yhdessä lastensa kanssa ja analysoivat elämää psykologisesti.

– On tärkeää, että meillä on perheessä sellainen puheyhteys, Nordin painottaa.

– Isommat lapset ymmärtävät paljon siitä, kuinka mieli toimii ja miten sanat vaikuttavat. Lisäksi he ymmärtävät hyvin myös tunteiden merkityksen, hän summaa.

Lue myös:

Maria Nordin paljasti suomalaisnaisten kärsivän oudoista sivuvaikutuksista koronarokotteiden takia – kommentoi nyt asiaa Metropolille!

Podcast: Maria Nordin uskoo, ettei voisi sairastua syöpään – ”Kehoni korjaa syöpäsoluja itsestään pois”

Kohun keskelle joutunut Maria Nordin vastaa saamaansa kritiikkiin – ”Ihmiset eivät tiedä mistä puhuvat”