Yksi popmaailman suurimmista diivoista, Mariah Carey, 49, on noussut otsikoihin salasuhteestaan taustatanssijansa kanssa.

Daily Mail on julkaissut rivon videon ja kuvia, joita Carey on lähettänyt taustatanssijalleen Bryan Tanakalle ainakin puoli vuotta ennen eroaan australialaisesta miljardöörimiehestään James Packerista.

Carey lähetti Tanakalle henkilökuntansa ottamia kuvia, joissa hän poseeraa pienissä bikineissä ja jopa täysin alasti. Daily Mailille on kerrottu, että jo tuolloin henkilökunnalle oli selvää, että Carey ja Tanaka olivat enemmän kuin ystäviä ja heidän välillään oli meneillään jotain. Myös paljastuneista tekstiviesteistä on selvinnyt, että Carey muun muassa yöpyi tuolloin salaa Tanakan luona.

Carey ja Packer erosivat lokakuussa 2016. Myöhemmin Packer maksoi Careylle 50 miljoonaa dollaria korvauksena eron tuottamasta ”epämukavuudesta”.

Daily Mailin julkaisemalla videolla Carey hieroo itseään kiihkeästi Tanakaa vasten syntymäpäiväjuhlissaan vuonna 2016, puoli vuotta ennen eroaan Packerista.

Tällä hetkellä Mariah Carey on kiertueella Euroopassa. Mukana on myös Tanaka, jonka kanssa pop-diiva nykyisin seurustelee.

Lähde ja Careyn Tanakalle lähettämät kuvat: Daily Mail

Ylij ja alin kuva: Instagram / Mariah Carey