Marika Fingerroos onnitteli Selännettä rohkeudesta

500 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!

Teemu Selänne nostatti arvaamattaan melkoisen mediakohun jakamalla ystävänsä Aleksi Valavuoren kannanoton maahanmuuttajien raiskaustapauksiin. Palautetta on tullut sekä Selänteellee että Valavuorelle puolesta ja vastaan.
Yksi Selänteen ja Valavuoren kanssa samaa mieltä olevista on Marika Fingerroos, joka ilahtui Selänteen rohkeudesta kommentoida vakavaa asiaa.
Fingerroos kirjoittaa:
”Hyvä Teemu!!!
Kaikki vähääkään normaalisti ajattelevat näkevät tilanteen vakavuuden. Juurikin eilen juttelin ystäväni kanssa ja hän kertoi kuinka rauhanturvaajat näkevät kaiken erilailla. On hänen mielestään mahdottomuus sopeuttaa niin eri kulttuurista tulevia meidän yhteiskuntaamme ja saatikaan odottaa, että järjestys ja laki menisi jokaisen päähän. (kun ei mene kaikkien suomalaistenkaan)
On arkipäivää tietyissä uskonnoissa puukottaa, raiskata, hakata, alistaa jne. Tällaisessa ympäristössä eläneet sitten tuodaan tänne, niin katastrofin ainekset ovat valmiit.
Mikä helvetti tätä Suomea vaivaa tai lähinnä näitä päättäjiä?!! Luuleeko ne ”pelastavansa” maailman näin. Me ollaan yks kärpäsen paska kartalla joten ihan turhaa hyysätä ulkopuolisia ja sysätä rahaa Kreikkaan. Ei tarvita mielestäni kovin korkeaa matematiikkaa näihin asioihin.”