Kohujulkkis Marika Fingerroos puhuu tuoreella, Metropolille tekemällään blogivideolla aiheesta, joka häntä häiritsee sosiaalisessa mediassa.

Fingerroos on pistänyt merkille, että jotkut hänen tuttunsa vaikuttavat pitävän somessa yllä teennäistä kulissia. Hän ihmettelee pariskuntia, jotka haluavat jatkuvasti tuoda omaa onneaan muiden nähtäväksi. Fingerroos epäilee, ettei täydelliseltä vaikuttava suhde ole välttämättä koko totuus.

Omassa elämässään Fingerroos myöntää tehneensä virheen, kun hän aikoinaan toi kumppaninsa julkisuuteen.

– Olen itse tehnyt kerran sen virheen, että toin puolisoni julkisuuteen ja siitä kerrasta oppineena en enää juokse päin seinää, Fingerroos toteaa videollaan.

– Mutta nämä ihmiset, jotka hirveästi sitä somekampanjointia tekevät parisuhteestaan, niin he ovat juosseet aika monta kertaa päin seinää. Mutta minä olen sitä mieltä, että eikö yksi kerta riitä? Seuraavasta pitäisi oppia, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Fingerroos ymmärtää, että suhteen alussa ihmiset ovat usein todella rakastuneita ja haluavat hehkuttaa onneaan avoimesti muille. Hän näkee sen kuitenkin lähinnä hyväksynnän hakemisena.

– Mielestäni vanha sanonta ”se jolla onni on, se onnen kätkeköön”, pitää aika hyvin paikkansa. Eihän mikään parisuhde ole aina niin auvoista ja ihanaa, joten mielestäni ylenpalttinen hehkutus jo kielii siitä ettei kaikki ole hyvin, Fingerroos perustelee.

Katso video kokonaisuudessaan alta tai täällä.

Lue myös:

Marika Fingerroos kävi läpi kohujuttujaan vuosien varrelta: ”Pakenin sitä keissiä ulkomaille!”

Marika Fingerroos esittelee vlogissa kotinsa lempipaikat – ottaa katsojat mukaan myös saunaan!