Suosikkijuontaja Marja Hintikka julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään herkän postauksen, jossa hän poseeraa alasti järven rannalla.

Julkaisunsa yhteydessä Hintikka pohtii syvällisesti omaa suhdettaan mereen ja järveen. Hän vertailee kahta erilaista luontoelementtiä keskenään, ja kertoo niiden puhuttelevan häntä eri tavalla eri elämäntilanteissa.

– Asun meren lähettyvillä, mutta kesät vietän järven rannalla, Hintikka aloittaa postauksensa.

– Tykkään kyllä molemmista: meressä kiehtoo sen vapaus ja voima, jonkinlainen kesyttömyys. Meri tarjoaa suuren ulottuvuuden ja potentiaalin vaikka maailmanvalloitukseen, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hintikka paljastaa, että häntä on vuosi vuodelta alkanut vetämään järvi yhä enemmän puoleensa.

– Sen lempeä pehmeys ja hoivaava tyyni syli. Rauha ja pysähtyneisyys, josta löytyy aina vastaus, nainen kuvailee.

– Meri on kuin matka ulos- ja eteenpäin, järvi syvälle sisäänpäin. Molempia matkoja tarvitaan. Ehkä eri elämänvaiheissa kiehtovat erilaiset tarinat ja sitä kautta myös erilaiset luontoelementit.

Postauksensa lopussa Hintikka kysyy seuraajiltaan, kumpi heitä vetää enemmän puoleensa; meri vai järvi. Vastauksia on kerääntynyt julkaisun alle runsas määrä.

– Järvi ehdottomasti, meri on minulle liian suuri, sekava ja pelottava. Kylmäkin. Järvessä on rauhallisempi tunnelma ja makea lämmin vesi, eräs seuraaja kommentoi.

– Meri. Siihen olen tottunut ja siinä on luonnetta, niin tyyntä kuin kovaa myrskyäkin, toinen kertoo.

– Onpa kaunis ajatus. Itselle meri on se rauhoittavin ja tärkein, koska oon syntynyt ja asunut ikäni merenrantakaupungissa. Meri on ääretön ja täynnä mahdollisuuksia, kolmas muotoilee.

Lue myös:

Katso kuvat! Tv:n suosikkipari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori 10 vuotta naimisissa: ”En vaihtaisi mitään!”

Marja Hintikka muistelee suhteen alkuaikoja Ile Uusivuoren kanssa – ”Olin ihan raivona ja vannoin, että murran kirouksen”