Näyttelijä Markku Pulli avautuu Big Brother -talossa Salatut elämät -vuosistaan. Hän näytteli sarjassa Joonatan Sievistä seitsemän vuoden ajan, kunnes lopetti vuonna 2015.

– Se tuli seitsemänä päivänä viikossa, viikolla uudet jaksot ja viikonloppuna uusinnat. Kaikki tietää Cheekin Suomessa. Samalla tavalla jokainen tiesi meidät näyttelijät, missä tahansa liikuimme, Markku kertoi talon muille asukkaille.

Markun esittämä Joonatan sekaantui hormoneihin, minkä seurauksena hän joutui tekemään muodonmuutoksen.

– Roolihahmoni treenasi ja pyöri pahoissa ympäristöissä, joten mietimme miltä se voisi näyttää. Puolessa vuodessa nostin painoa 30 kiloa roolin takia. Minulle tuli kunnon rasva-arvet perseeseen. Pitkän kesäloman aikana tein muodonmuutoksen ruokavalion ja saliohjelman avulla.

– Käytännössä söin kaloreita järkyttävän määrän. Join siirappia pullosta. Moni ajatteli, että olen lihonut ja pressissäkin toimittajat varmaan katsoivat, että en varmaan voi hyvin! Puoli vuotta myöhemmin he näkivät televisiosta syyn muodonmuutokseeni, Markku kertoi.

Kuva: Nelonen

Markku kertoo, että meni pitkään ennen kuin hän pääsi roolia varten hankkimistaan kiloista eroon.

Hän ei haikaile takaisin Joonatan Sieviseksi.

– En sano ”ei koskaan”. Tällä hetkellä opiskelen lentäjäksi Puolassa, mutta asun Suomessa, Markku sanoo.

Markku myöntää, ettei hän koskaan erityisemmin nauttinut Salatut elämät -sarjan tuomasta julkisuudesta.

– En ole hakemalla hakenut julkisuutta, joten aloin miettimään, jos haluan tehdä jotain muuta, niin nyt on aika hypätä sarjasta pois. Duunina se oli kivaa, mutta siinä oli varjopuolia. Kun menin ravintolaan, kaikki halusivat tarjota juomia. Tykkäsin olla normaali äijä. Tiesin kuitenkin koko ajan, ettei julkisuus tule kestämään ikuisuutta, vaan se tulee loppumaan jossain vaiheessa, Markku kertoo.

Lue myös:

Salatut elämät -tähti Markku Pulli nautti lämpimistä hetkistä porealtaassa BB-talon kaunottarien kanssa!

Big Brother -taloon astelleen näyttelijä Markku Pullin hurja muodonmuutos – katso kuvat!

Kuinka hyvin tunnet julkkis-Big Brother -kilpailijoiden taustat? – vain tosifanit saavat kaikki oikein!

Kalle ja Riina-Maija Palanderin suhde nousi esille Big Brother -talossa: ”En pysy itsekään mukana”