Martina Aitolehden suhdesopan uskomattomat käänteet – bongattiin nyt onnellisena miehensä kanssa Lapista

Martina Aitolehti nousi otsikoihin kosteasta illanvietostaan. Häät oli peruttu ja avomies ryhtynyt sinkuksi. Nyt soppa vaikuttaa jälleen sakenevan.
Seiska uutisoi Aitolehden kävelleen taannoisen illanvieton aikana avojaloin ja käsi kädessä komean jääkiekkoilijan kanssa. Mies vahvisti käsi kädessä kävelyn, mutta Aitolehti kiisti sen jyrkästi, vaikka tilanteesta oli selkeitä kuvatodisteita.
Samaan aikaan Aitolehden avomies Stefan Therman juhli julkkiskaunottarien kanssa ja ilmoitti somessa olevansa pitkän parisuhteen jälkeen sinkku.
Aitolehden lähipiiristä supistiin Seiskalle, että kesäksi suunnitellut häät voi lopullisesti unohtaa, mutta nyt pariskunta onkin bongattu ”lemmenlomalta” Lapista. Seiskan kuvassa ”onnelliselta vaikuttava” pariskunta on syömässä tiistaina Rovaniemen Shellillä, josta matka jatkui Leville.
Aitolehti julkaisi eilen Instagramissa kuvan toistensa päällä lepäävistä paljaista jaloista. Kuvatekstin mukaan hän lekottelee kuvassa miehensä kanssa saunan terassilla ja kaikki on hyvin.
– Tässä me istutaan vatsat täynnä, pyöräilyn ja saunan jälkeen, kuunnellaan metsän ääniä ja mietitään maailman menoa. 👨‍👩‍👧‍👧 #kaikkihyvin


Lähde: Seiska
Kuva: Instagram / Martina Aitolehti