Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti paljasti todellisen yllätysuutisen Instagramissa. Ensi kesänä 40 vuotta täyttävän Martinan elämässä on astrologian mukaan alkamassa uusi aikakausi ja hän on päättänyt palata jälleen opintojen pariin.

– Voihan elämä, mitä kaikkea upeaa tarjoiletkaan, jos olet valmis vastaanottamaan. Lapset on tehty, business kukoistaa, tietty ”status” on saavutettu ja arjessa kaikki vaan toimii. Olen hyvinvoiva ja onnellinen, hulluttelen (kuten kuvassa) ja nautin jokaisesta päivästä. Elän just mun näköistäni elämää!Martina hehkuttaa.

Vaikka monen silmissä Martina on saavuttanut jo pitkälti kaiken, on hän omasta mielestään vasta alussa. Kunnianhimo ja halu kehittyä urheilijana, valmentajana ja yrittäjänä on Martinan mielestä siunaus, jota pitää ruokkia.

– Olen pitkään miettinyt että haluaisin opiskella lisää. Janoan lisää tietoa ja ymmärrystä, kaiken sen lisäksi mitä aikaisemmat opinnot, oma tavoitteellinen harjoittelu ja tietysti mieletön ura verkkovalmentajana on mulle opettanut.

– Olen eilen ilmoittanut itseni kolmen vuoden kansainväliseen kouluun ja lähden tammikuussa opiskelemaan BACHELOR IN SPORT PROGRAM -tutkintoa (englanniksi). Teen aina elämässä päätökset ja valinnat kuunnellen vahvasti sydämen ääntä ja intuitiota, nyt on oikea aika tähän. Elämä on nyt!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Martina Aitolehti julkaisi videon rohkeasta itsenäisyyspäivän asustaan – sekoitettiin Hollywood-tähtiin – ”Eilinen oli mieletön!”

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas romanttisella lumilomalla – ”Harvinaista herkkua”