Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti vietti kuluneen viikonlopun kumppaninsa Hannu Pikkaraisen kanssa lumisissa maisemissa Saariselällä. Kaksikko päivitti reissustaan aktiivisesti sisältöä Instagramiin.

Aiotolehden Instagram-postauksista päätellen tunnelma Lapissa oli ihanan romanttinen. Viikonlopun aikana pariskunta muun muassa saunoi, hiihti ja ajoi husky-koiravaljakolla.

Aktiivisesta elämäntyylistään tunnetut Aitolehti ja Pikkarainen ehtivät Lapissa ottaa vihdoin rauhallisesti.

– Saunan raikkaana ja hiihtokintuille annettu kylmähoitoa. Harvinaista herkkua saunoa ilman kiirettä, BEST, Aitolehti kirjoittaa erään postauksensa yhteydessä.

Aitolehden julkaisemassa kuvassa näkyy taustalla Hannu-rakas.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sunnuntaina Aitolehti lisäsi julkaisun, jossa hän kertaa viikonlopun tapahtumia. Vaikka loma oli Aitolehden mukaan onnistunut, on hän innoissaan saadessaan nähdä tyttärensä.

– Lihakset kipeänä, vatsa täynnä ja hyvin nukkuneena ollaan matkalla kotiin tyttöjen luo. Sain mitä halusin, hyviä treenejä just tähän hetkeen, Aitolehti iloitsee.

– Tästä on erittäin hyvä jatkaa!

Aitolehti vinkkaa seuraajilleen lomaa Saariselällä.

– Ja jos sä kaipaat aitoa Lappia ja oikeasti uskomattoman kaunista luontoa sekä priima latuja, suuntaa Saariselälle, hän kannustaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehdelle ja Hannu Pikkaraiselle perheenlisäystä – suloinen nappisilmä sulattaa sydämiä: ”Ihana hän”

Martina Aitolehti paljasti elämänsä kamalimman hetken – ”En osaa selittää sitä itselleni”