Huippujääkiekkoilijana tunnetuksi tullut Hannu Pikkarainen yhdistettiin tällä viikolla somevaikuttaja ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehteen, kun kaksikko bongattiin pääsiäisen vietosta helsinkiläisestä luksushotellista sekä myöhemmin yhteiseltä juoksulenkiltä.

Pikkarainen myöntää Aleksi Valavuoren juontamassa Valavuori Live -ohjelmassa viihtyvänsä Aitolehden seurassa.

Samassa jaksossa Pikkarainen myös kertoo jääkiekkourastaan, joka päättyi kolme vuotta sitten vakavaan loppuunpalamiseen.

– Se oli joulupäivä kun en enää päässyt sängystä ylös, niin se napsahti näin, Pikkarainen toteaa ohjelmassa ja napsauttaa sormiaan.

– Ai saatana, vakiovierailijana Valavuori Livessä mukana oleva Kalle Palander kauhistelee.

– Oliko se enemmän henkisen puolen juttu vai fyysinen juttu? Valavuori tiedustelee.

– Se oli suoraan korvien välistä, että se oli niin kun burn out. Minä jouduin pillittäen soittamaan Mikkeliin ja sanomaan, että nyt en pääse sängystä ylös. Siihen loppui, Pikkarainen täsmentää.

Pikkarainen kertoo, että hänen valmentajansa olivat aluksi hyvin hämillään hänen puhelinsoitostaan.

– He kysyivät, että: ”Kai sinä tulet pelaamaan vielä nämä joulun välipäiväpelit”, hän muistelee.

– Minä vain, että no, jos ei pääse sängystä ylös, niin se on aika vaikeaa.

Myöhemmin Pikkaraiselle kuitenkin soitettiin takaisin ja sanottiin, että nyt miehen tulisi hoitaa itsensä kuntoon, eikä peleille ollut hetkeen asiaa.

Lopulta Pikkaraisella vierähti lähes kaksi vuotta, ennen kuin hän kykeni jälleen nousemaan takaisin luistimille. Ammattijääkiekkouransa mies kuitenkin lopetti uupumukseensa ja nyt hän on luonut uraa muun muassa tapahtuma-alalla sekä markkinoinnin parissa.

Katso Valavuori Live -ohjelman tuore jakso täällä.

Lue myös:

Hannu Pikkarainen myöntää läheiset välinsä Martina Aitolehteen – jättipaljastus Valavuori Livessä: ”Martinan sängyllä makoilen”

Seiska: Martina Aitolehden ja ex-kiekkoilijan salasuhde kestänyt jo kuukausia – katso ensimmäinen yhteiskuva!

Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”