Metropoli paljasti pääsiäisenä hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden viihtyvän ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen seurassa. Heidät nähtiin viettämässä yhteistä iltaa St. George -ökyhotellisssa.

Taustaa: Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”

Torstaina ilmestynyt Seiska paljastaa, että parin suhde on kestänyt jo pari kuukautta. Lehti on napannut paparazzikuvat, jossa he ovat yhdessä lenkkeilemässä Helsingissä. Heidät on nähty myös yhdessä avantouimassa.

Seiskan paparazzi on julkaissut pariskunnasta ensimmäisen yhteiskuvan Instagram-tilillään.

Kolme eroa vuoden sisällä

Martina on eronnut kolmesti vuoden sisään. Viime vuoden keväällä hän erosi riitaisasti liikemies Stefan Thermanista. Tämän jälkeen kaunotar nähtiin komean palomiehen seurassa, mutta suhde päättyi jo kesän aikana.

Tukholmassa asuvan Herra B:n Martina tapasi viime syksynä Ibizalla ja amorina toimi Nanna Karalahti. Martina on tavannut rakastaan useasti muun muassa yhteisillä lemmenlomilla Dubaissa ja ehti esitellä hänet myös lähipiirilleen.

– Miehelle taisi tulla yllätyksenä millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan. Herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Suhde sai tylyn lopun, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan lähteiden mukaan Martinan rakas, herra B:ksi kutsuttu 42-vuotias irakilaislähtöinen miljonääri on palannut yllättäen yhteen exänsä kanssa.

Lähde:

Lue myös:

Seiska: Jälleen sokkieron kokenut Martina Aitolehti ajautui rajuun rahariitaan Nanna Karalahden kanssa!

Matkustelusta kritiikkiä saanut Martina Aitolehti lähtee taas reissuun – ”Loppuviikosta Dubain auringon alle”

Seiska: Martina Aitolehti ja Stefan Therman ajautuivat sanaharkkaan ravintolassa – Sofia seurasi sivusta