Martina Aitolehti avautuu raivokkaasti kohuerostaan tv:ssä: ”Haluaisin nuo ihmiset pois minun elämästäni”

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, pui kohueroaan Iholla-sarjassa ja hermostuu muun muassa ex-miehensä antamasta haastattelusta.

Martina erosi liikemies Stefan Thermanista viime huhtikuussa ja alkoi dokumentoida elämäänsä Iholla-sarjaan kesällä. Stefan alkoi pian parin eron jälkeen seurustella Sofia Belórfin kanssa.

Sarjasta julkaistaan Dplay+ palvelussa viikottain kolme jaksoa ja niistä keskimmäisessä Martina pui ex-miehensä viikkolehdelle antamaa haastattelua puhelimessa. Jutun otsikossa Stefan sanoo uskovansa Martinan yrittävän viedä miehen rahat.

– Nyt minulla alkaa oikeasti riittää tämä homma. En ole missään liitoksissa tähän juttuun enää. En missään. Minulla ei ole mitään tekemistä Stefun kanssa. Minulla ei ole mitään tekemistä Sofian kanssa. Ja minä olen koko ajan otsikoissa niiden takia. Tämän on pakko loppua. Minä haluan myös jatkaa omaa elämääni. En halua tätä enää, Martina raivoaa puhelimeen.

Myöhemmin Martina avautuu vielä kameralle lenkittäessään koiraansa.

–  Haluaisin vain nuo ihmiset pois minun elämästäni. Täysin. Siis ihan täysin sataprosenttisesti, Martina uhoaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Iholla-sarjassa nähdään myös sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi, artisti-tubettaja Tuure Boelius ja laulaja-lauluntekijä Leo Stillman.

Kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan Discovery+-suoratoistopalvelussa keskiviikkona 13. tammikuuta. Kaksi jaksoa nähdään samana iltana TV5-kanavalla klo 20.00.

Lue myös:

Martina Aitolehti laukoo suorat sanat Sofia Belórfista Iholla-sarjassa: ”Vapaamatkustaja”

Martina Aitolehti pui itkuisena eroaan: ”Mikä h*lvetti siinä on niin vaikeaa ja kipeetä”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.