Discovery+-kanavan Iholla-sarjan tähtiin kuuluva Martina Aitolehti erosi viime keväänä pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista. Hän avaa eron jälkeistä elämäänsä Iholla-sarjan ensimmäisessä jaksossa ja suunnittelee hakevansa omaisuuttaan ex-pariskunnan Levin-asunnolta.

– Varmaan se yksi vapaamatkustaja on päättänyt, että Levin kamat pitää tuoda just nyt sieltä. Mä käyn hakemassa. Siellä on niin arvokasta kamaa, etten sille yhdelle jätä mitään. Se ei opettele mun suksilla suksimaan, Martina toteaa kameralle viitaten Stefanin uuteen seurustelukumppaniin Sofia Bélorfiin.

Kuva: TV5

Martinasta erottuaan Stefan alkoi nopeasti seurustella Sofian kanssa, mutta kaksikko ilmoitti eronneensa viime syksynä. Sittemmin on huhuttu, että he olisivat palanneet yhteen. Stefan ja Sofia viettivät muun muassa joulua yhdessä Levillä.

Sofian ja Martinan välit eivät ole järin lämpimät, ja Sofia paljastikin viime vuoden lopulla Metropolille oman mielipiteensä Martinasta. Voit lukea koko jutun klikkaamalla tästä.

Martina toteaa Iholla-sarjassa toivovansa, että pääsisi Stefanista ja Sofiasta eroon kokonaan. Sarjassa Martina kertoo myös, että hänelle itselleen tärkein rooli elämässä on äitiys.

– Mulla on kaksi maailman ihaninta tytärtä, hän kertoo.

Martinan lisäksi Iholla-sarjaa tähdittävät Sara Sieppi, Leo Stillman ja Tuure Boelius. Kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan Discovery+-suoratoistopalvelussa keskiviikkona 13. tammikuuta. Kaksi jaksoa nähdään samana iltana TV5-kanavalla klo 20.00.

Lue myös:

Martina Aitolehden matkustelua kritisoidaan somessa rajusti: ”Äärettömän typerää ja itsekästä”

Seiska: Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin riitaisa joulu päättyi kinasteluun karaokessa – Stefan haukkui Sofian pystyyn

Tauski Peltonen laihtui 25 kiloa – ”Tämä oli elämäni pienin, mutta paras projekti”