Liikemies Stefan Therman on kuluneen vuoden sisällä rypenyt useissa massiivisissa kohuissa, jotka ovat liittyneet hänen värikkääseen suhde-elämäänsä.

Therman ei ole julkisuudessa peitellyt pahaa, henkistä oloaan, joka selkeästi vaivaa häntä. Kesäkuussa Therman kertoi omalla Instagram-tilillään viettäneensä omia syntymäpäiviään varsin synkissä merkeissä.

– Kiitos kaikille onnitteluista! Oli elämäni paskin vuosi ja paskimmat syntymäpäivät koskaan! Toivotaan parempia tulevia vuosia, jos niitä siunaantuu, Therman kirjoitti tuolloin Instagramissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Therman on jälleen hämmentänyt seuraajiaan tuoreella somekäyttäytymisellään. Mies yllätti useat suomalaiset vierailemalla viime viikonloppuna järjestetyssä Suviseurat-tapahtumassa.

Suviseurat on useamman päivän kestävä vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen vuosittain järjestämä hengellinen, kaikille avoin tilaisuus.

Therman julkaisi sunnuntaina Instagramin Stories-osioon kuvan ja videon tapahtumasta. Kuvassa Therman poseerasi tuttaviensa kanssa iloisen oloisena Suviseurojen tapahtuma-alueella. Hänen julkaisemallaan videolla hän lauloi Herraa hyvää kiittäkää -virttä muun yleisön mukana.

Maanantaiaamuna Therman jostain syystä poisti sunnuntaina lisäämänsä Stories-postaukset Instagram-tililtään. Hänen poistamansa lauluvideo löytyy kuitenkin edelleen hänen kanssaan tapahtumassa olleen miehen Instagram-tililtä.

– Kaunis lauluhetki, videon ohessa kirjoitetaan.

Lue myös:

Sofia Belórfin ex-rakas Stefan Therman juhlisti syntymäpäiviään synkissä tunnelmissa – “Elämäni p***in vuosi”

Niko Ranta-aho kommentoi Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhdetta – “2020-luvun Matti ja Mervi”