Metropoli paljasti hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ja ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen suhteen pääsiäisenä. Ruotsalaisesta miljonääristä eronnut kohukaunotar Martina Aitolehti ei salaile enää suhdetta ex-kiekkoilijaan. Hän julkaisi Instagramissa hempeän yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

Taustaa: Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”

Kuvan yhteyteen hän lisäsi ainoastaan sydän-emojin. Kuvaa ovat kommentoineet muun muassa Shirly Karvinen, Martinan ex-mies Esko Eerikäinen, Niko Nousiainen ja Sara Sieppi.

Hannu paljasti Valavuori Live -lähetyksessä viettävänsä aikaa Martinan luona. Hän makoili livelähetystä tehdessään Martinan sängyllä.

TAUSTAA: Hannu Pikkarainen myöntää läheiset välinsä Martina Aitolehteen – jättipaljastus Valavuori Livessä: ”Martinan sängyllä makoilen”

Kolme eroa vuoden sisällä

Martina on eronnut kolmesti vuoden sisällä. Viime vuoden keväällä hän erosi riitaisasti liikemies Stefan Thermanista. Tämän jälkeen kaunotar nähtiin komean palomiehen seurassa, mutta suhde päättyi jo kesän aikana.

Tukholmassa asuvan Herra B:n Martina tapasi viime syksynä Ibizalla ja amorina toimi Nanna Karalahti. Martina on tavannut rakastaan useasti muun muassa yhteisillä lemmenlomilla Dubaissa ja ehti esitellä hänet myös lähipiirilleen.

– Miehelle taisi tulla yllätyksenä millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan. Herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Suhde sai tylyn lopun, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan lähteiden mukaan Martinan rakas, herra B:ksi kutsuttu 42-vuotias irakilaislähtöinen miljonääri on palannut yllättäen yhteen exänsä kanssa.

Lue myös:

Seiska: Jälleen sokkieron kokenut Martina Aitolehti ajautui rajuun rahariitaan Nanna Karalahden kanssa!

Matkustelusta kritiikkiä saanut Martina Aitolehti lähtee taas reissuun – ”Loppuviikosta Dubain auringon alle”

Seiska: Martina Aitolehti ja Stefan Therman ajautuivat sanaharkkaan ravintolassa – Sofia seurasi sivusta