Tunnettu hyvinvointiyrittäjä ja tosi-tv-kasvo Martina Aitolehti joutui hiljattain kiusalliseen tilanteeseen ystävänsä, media-alan yrittäjä Carita Von Rutenhjelmin syntymäpäivillä. Hämmentävästä tapahtumasta kertoo autourheilija Emma Kimiläinen omalla Instagram-tilillään.

Kimiläinen on julkaissut Instagramin Stories-osiossa videopostauksen, jossa hän paljastaa Aitolehden tiedustelleen häneltä hänen ikäänsä. Aitolehti oli erehtynyt pahemman kerran, sillä luuli 32-vuotiaan Kimiläisen olevan yli nelikymppinen.

Martina Aitolehti kysyi ystävämme Caritan syntymäpäivädinnerillä multa, että: ”milloin sä emma oot täyttänyt 40, kun sähän oot mua kuitenkin jonkin verran vanhempi?” Kimiläinen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Videollaan Kimiläinen ilmeilee hauskasti ja vääntelee kasvojaan niin, että näyttää ikäistään vanhemmalta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavassa postauksessaan Kimiläinen kertoo Caritan koittaneen pelastaa tilannetta.

Kiitos Carita kun yritit kuitenkin seivata tilannetta ja selittää kaikille, miksi Aitolehdellä on luultavasti syntynyt tällainen kuva, että Emma 32v olisi jo yli 40, Kimiläinen kiittelee nauruemojien kera.

Samassa yhteydessä Kimilä luettelee asioita, joita Carita hänestä mainitsi.

– Hän sanoi, että: ”Emma pukeutuu kato aina niin säädyllisesti, sillä on kuitenkin niin vanha lapsi, puhuu aina tosi järkeviä, mutta parhaimpana, hän tykkää vähän vanhemmista miehistä”, Kimiläinen nauraa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen ei säästele sanoja: ”Voittaako raha ja status sen kaikista suurimman eli rakkauden?”

Me Naiset: Martina Aitolehti erosi Hannu Pikkaraisesta – avautuu nyt tilanteesta: ”Tuntemuksilleen pitää olla uskollinen”