Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, julkaisee säännöllisesti valmennuskurssilleen osallistuvien henkilöiden muutoskuvia Instagram-tilinsä tarinaosiossa palautekirjoitusten ohessa. Nyt liikunnallinen nainen on julkaissut samankaltaiset muutoskuvat myös itsestään.

Martina poseeraa ennen ja jälkeen -kuvissaan mustissa alusvaatteissa ja hän on lisännyt kuvan oheen aihetunnisteen, joka viittaa hänen omaan 21 päivän treenihaasteeseen.

– En oo koskaan jännittänyt kuvan postaamista näin paljon. Tänään, kun otettiin jälkeen kuvat, totesin ääneen, ettei mitään muutosta varmaan edes ole, Martina kirjoittaa kuvansa oheen.

– Mutta keho, joka liikkuu säännöllisesti, syö 99 % puhtaasti, elää ja hengittää hyvinvointia joka päivä, tarvitsee myös freesausta ja ns. ”tehokuurin” koko olemukselle, hän jatkaa.

Näet muutoskuvat klikkaamalla alla olevan upotuksen oikeassa laidassa olevaa nuolta tai klikkaamalla tästä.

– Vitsi miten siistiä, että tein tän, Martina hehkuttaa.

Hän kertoo myös oppineensa kokeilunsa tiimoilta uutta.

– Valmentajana ole sitä mitä opetat, ja mihin muita kannustat. Mä kannustan ehdottomasti oppimaan uutta ja olemaan avoin uusille oivalluksille sekä absoluuttiseen oman kehon kunnioittamiseen, Martina kirjoittaa.

Martina on mukana keväällä 2021 televisiossa esitettävällä Iholla-ohjelmassa. Ohjelmassa nähdään Martinan lisäksi myös Sara Sieppi, Tuure Boelius ja Leo Stillman.

Lue myös:

Martina Aitolehti pui itkuisena eroaan: ”Mikä h*lvetti siinä on niin vaikeaa ja kipeetä”

Seiska: Martina Aitolehden uudella rakkaalla on värikäs rikoshistoria – lankesi FBI:n ansaan

Martina Aitolehti julkaisi seksikkään videon: ”Tältä näyttää rakastunut nainen!”