Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti paljastaa värikkään tarinansa koko Suomelle ensi syksynä ilmestyvässä Martina – Taisteilija -nimisessä kirjassaan. Aitolehti on kirjoittanut kirjan yhdessä kirjailija ja toimittaja Hippo Taatilan kanssa.

Kirjan sisältö on vielä toistaiseksi salainen, mutta WSOY:n nettisivuilla paljastetaan teoksesta sen verran, että kyseessä on vahva kasvutarina siitä, kuinka vaikeudet voi kääntää voitoksi.

– Välittämättä vuosia kestäneestä someraivosta, ilkemielisistä lööpeistä ja vähättelystä Martina Aitolehti on kulkenut määrätietoisesti kohtia unelmiaan. Matka on vaatinut myös vastoinkäymisiä ja vääriä valintoja, WSOY:n sivuilla kuvaillaan.

Aitolehti on kertonut kirjaprojektistaan myös omalla Instagram-tilillään. Hiljattain hän julkaisi somessa kirjan kansikuvan, jonka yhteydessä avautuu teoksen kirjoittamisprosessista.

Postauksensa Aitolehti aloittaa lukuisilla itkunaama-emojeilla.

– Tää alkaa tuntumaan jo todelliselta. Olen antanut itsestäni ison palan tähän projektiin ja tietysti teille.
Paljon ajatuksia sekä huimaa kasvua mahtuu näihin vuosiin, Aitolehti kirjoittaa Instagramissa.

– On ollu aika pysäyttävää myös itselle palata omaan syntymähetkeen saakka ja käydä läpi tähän astista elämää. Olen äärimmäisen kiitollinen elämälle kaikista kokemuksista ja opeista, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti toivoo kirjansa tavoittavan jokaisen, joka tarvitsee voimaa ja inspiraatiota omien unelmiensa toteuttamiseen.

– Toivottavasti tämä tarina antaa sulle voimaa ja rohkeutta kulkea omaa polkua. Pelkäämättä. Häpeämättä. Sydän täynnä iloa ja rakkautta, nainen kiteyttää.

Julkaisussaan Aitolehti myös kiittää kirjoittajakollegaansa.

– Kirjan kirjoittanut Hippo on myös ihan omaa luokkaansa. On ollut äärimmäisen helppo avata tämä ajoittain kovakin kuori hänelle. Kiitos siitä.

Lue myös:

Esko Eerikäinen prosessoi edelleen eroaan Martina Aitolehdestä – ei kykene uuteen suhteeseen: ”Se jätti hirveät arvet”

Sanna Kiiski joutui psykiatriselle osastolle kesken Martina Aitolehden ohjelman kuvausten – tekee rankan paljastuksen: ”Itsetuhoisuuteni kasvoi suureksi”