Suosittu radiojuontaja Esko Eerikäinen oli reilu kymmenen vuotta sitten naimisissa hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden kanssa, kunnes pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2011.

Avioeron jälkeen Eerikäisen on ollut haastavaa löytää uutta kumppania. Mies paljastaakin Katri Utulan juontamassa Realityrakkautta-podcastissa hänen sitoutumiskammonsa perustuvan todennäköisesti avioliittonsa epäonnistumiseen.

– Ei ole kyse siitä, ettenkö haluaisi seurustella, tai enkö olisi löytänyt sellaisia ihmisiä, joiden kanssa haluaisin olla, Eerikäinen pohjustaa podcastissa.

– Minä pelkään kauheasti epäonnistumista. Mietin jo suhteen alkaessa sitä kaikkein pahinta, että mitä jos homma ei toimikaan, hän jatkaa.

Vielä tänäkin päivänä Eerikäinen prosessoi läpikäymäänsä eroa.

– Se koko keissi oli niin raaka ja jätti hirveät arvet, radiojuontaja kuvailee.

– Siitä kasaaminen kesti monta vuotta ja vieläkin käyn sitä prosessia läpi.

Eerikäinen myöntää kärsivänsä tunnelukoista, joita hän pyrkii työstämään aktiivisesti. Hän ihastuu helposti, mutta seuraavan askeleen ottaminen kohti vakavaa suhdetta tuntuu vaikealta.

– Tiedän, etten tule koskaan olemaan turvassa siltä, etten saisi jatkossakin näpeilleni, mutta jotenkin haluan varoa niitä tilanteita, hän summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Eerikäinen avasi rakkauselämäänsä liittyviä asioita helmikuussa myös Metropolille. Tuolloin hän iloitsi siitä, että välit Martinan kanssa ovat tällä hetkellä lämpimät.

– Meillä on todella hyvät välit Martinan kanssa. Keskustelemme usein aika syvällisistäkin asioista ja olemme sivunneet parisuhteisiinkin liittyviä ajatuksia, Eerikäinen kertoi Metropolille.

– Välillä kuittailemme toisillemme asioista ja välillä heitämme läppää. Martina on ollut elämässäni mukana jo parikymmentä vuotta, ja hän tulee ikuisesti olemaan lapseni äiti. Hän on osa perhettä.

Lue myös:

Esko Eerikäinen paljastaa syyn, miksi ei löydä kumppania vierelleen – Martina Aitolehti edelleen mukana elämässä: ”Hän on osa perhettä”

Esko Eerikäinen esittelee kotinsa tv:ssä – makuuhuoneesta paljastuu todellinen yllätys – ”Herran jestas sentään!”