Martina Aitolehden sähköpostiin ilmeistyi yllättävä viesti: ”Mun isoin unelma on käymässä toteen!”

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, paljastaa Instagramissa saaneensa iloisia uutisia liittyen rakkaaseen triathlon-harrastukseensa.

Maaliskuussa Martina osallistui Dubaissa järjestettyyn kovatasoiseen Ironman-kilpailuun ja paljastaa haaveilleensa sen myötä osallistumisesta myös saman kisan maailmanmestaruus-kilpailuun.

Martina paljastaa, että kesä menee ison ja aikaavievän uuden TV-projektin parissa johon hän haluaa antaa kaiken ammattitaitonsa ja läsnäolonsa. Hän on silti pyöritellyt mielessään myös tämän vuoden kisasuunnitelmia.

– Siis tämä ihana hullu elämä kyllä osaa yllättää just sillon kun sitä vähiten odottaa!

– Sain meilin missä ilmoitettiin että olen ansainnut Dubain kisasta paikan Ironman 70.3 World Championship kisoihin. Mitä hel**ttiä ihmiset? Mun isoin unelma on käymässä toteen!

Kisat järjestetään Dubaissa syyskuussa 2021 ja Martinan mukaan treeneissä lähteekin ansaitun kisapaikan myötä ihan uusi vaihde päälle.

– Kiitos elämä, kiitos kaikki tyypit mun lähellä jotka uskoo ja jaksaa. Mä olen kova tekemään työtä, hyvin nöyränä ja uskon vahvasti siihen että just sillä mennään eteenpäin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Martina Aitolehti julkaisi hempeitä kuvia ex-kiekkoilijan kanssa – nauttivat romanttisesta viikonlopusta Levillä: ”Sielu lepää ja sydän hymyilee”

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas lensivät hulppealle lemmenlomalle – esittelevät luksussviittiään somessa!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.