Hiljattain uuden rakkauden löytänyt Martina Aitolehti ei enää peittele suhdettaan tanskalaisen liikemiehen Jesper Backerin kanssa. Pariskunta hehkuttaa nykyään onneaan hyvin avoimesti omilla Instagram-tileillään.

Kuluneen viikon aikana Martina ja Jesper ovat viettäneet yhteistä lomaa Suomen upeissa luontokohteissa. Kaksikon Instagramiin lataamista Stories-päivityksistä käy ilmi, että myös Jesperin kaksi tytärtä ovat päässeet tutustumaan Suomeen ja Martinan perheeseen. Koko konkkaronkka on nauttinut aurinkoisista kesäpäivistä muun muassa vesijettien kyydissä.

Keskiviikkona Martina ja Jesper suuntasivat kahdenkeskiselle luksuslomalle aikuisille suunnattuun, yksityiseen Kuru Resort -luksuskylään. Lomakylän omistavat hyvinvointiyrittäjät Jutta ja Juha Larm.

Martina on kuvannut oman Instagram-tilinsä Stories-osioon Jesperin reaktiota, kun tämä astuu sisään parin ylelliseen hotellihuoneeseen.

– Vau! Itku tulee. Miehekkäällä tavalla, Jesper saa sanottua äimistyneenä huoneen henkeäsalpaavasta näköalasta.

Pariskunnan romanttiseen lomaan on kuulunut ainakin loistokkaita illallisia, maistuvia aamupaloja sänkyyn tarjoiltuna sekä rentouttavia hetkiä hotellihuoneen kylpyammeessa.

Martina onkin ihastuttanut Instagram-seuraajiaan näyttävällä Stories-kuvalla, jossa hän makoilee suuressa ammeessa täysin alasti. Maisemat kylpyhuoneen ikkunasta avautuvat kauniille järvelle.

Alla olevalta videolta pääset kurkkaamaan Martinan ja Jesperin Suomi-loman tunnelmia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehden triathlon-suoritus sai karun päätöksen – joutui tiputukseen: “Olo on heikko ja voimaton”

Stefan Thermanin tuore somekäyttäytyminen hämmentää suomalaisia – paljasti itsestään täysin uuden puolen!