Laulaja Anne Mattila, 37, paljasti keväällä omalla Instagram-tilillään odottavansa esikoislastaan yhdessä puolisonsa, rumpali Kari Tenkulan kanssa. Vauvan laskettu aika on elokuun lopussa.

– Tämä on melkoinen ihme ja olemme erittäin onnellisia ja odotamme malttamattomana, Mattila kirjoitti huhtikuussa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pian Mattilan raskaus alkaa olemaan jo loppumetreillä. Hän kertoo onnellisesta odotusajastaan tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa.

Mattila kuvailee raskauden olleen kaikin puolin ”äärettömän iloinen yllätys”.

– Lapsi on vuosien haaveen täyttymys, ja olen nauttinut joka hetkestä. Pahoinvointia tai muita pulmia en ole kohdannut, Mattila toteaa Me Naisille.

Suhde Tenkulaan voi Mattilan mukaan erittäin hyvin. Pariskunta on ollut kihloissa kymmenen vuotta, mutta häitä he eivät vielä ole ehtineet viettää.

– Koen, että kumppanuutemme on aivan yhtä arvokas ilman alttarille asteluakin, Mattila tarkentaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vauvasta Mattila ja Tenkula ovat haaveilleet jo pitkään. Raskaus ei kuitenkaan onnistunut heti ensi yrittämällä.

– Minun puolestani lapsi olisi voinut ilmoittaa saapumisestaan jo vuosia sitten. Raskaaksi tulo ei kuitenkaan ole ollut minulle yksinkertaista, laulaja avautuu.

– Henkisesti olin valmistautunut siihenkin mahdollisuuteen, etten saa omaa lasta koskaan, hän summaa.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Laulaja Anne Mattila, 37, odottaa vauvaa – ”Tämä on melkoinen ihme”

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaista piinaa selittämätön epäonni – paljasti ikävät uutiset: ”Loman kunniaksi saan tämän helvetin…”