Salatut elämät -ohjelmasta tunnetuksi tullut näyttelijä Jasmin Voutilainen on kuluneen vuoden sisällä joutunut kohtaamaan liudan raskaita vastoinkäymisiä. Voutilainen on kertonut haasteistaan avoimesti omalla Instagram-tilillään.

Kesäkuun alussa Voutilainen avautui voinnistaan hyvin rehellisesti. Hän sanoi kärsineensä niin henkisestä kuin fyysisestä rasituksesta, ahdistuneisuudesta ja masennuksesta.

– Viimeisen vuoden aikana oon kyllä niin monessa sopassa keitetty, että jos tää ei oo mua vahvistanut, niin sit ei mikään! Luottamusta ihmisiin ja ylipäätään koko elämään on koeteltu, Voutilainen kuvaili tuolloin Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viikonloppuna Voutilainen paljasti Instagram-tilinsä Stories-osiossa sairastuneensa jälleen koronaan. Tämä on jo Voutilaisen toinen loman aikana sairastettu koronatauti.

Sairastumisensa myötä Voutilainen on ollut tavallista vaitonaisempi sosiaalisessa mediassa.

– Joskus jos mietit et sul on paska tuuri niin muista et mul on aina paskempi. Tää on toka loma peräkkäin ku loman kunniaks saan tän helvetin, tiiätte kyllä minkä, taudin! Voutilainen muotoili Stories-osiossaan.

– Siks oon ollut poissa somesta tän viikon. Lepoa vaan ja toivotaan et tän jälkeen saakeli nää vastoinkäymiset hellittäis ees hetkeks, hän lisäsi surullisten emojien kera.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen avautuu vakavasta sairastumisestaan: ”Jos tää ei mua vahvista, niin sit ei mikään”

Jasmin Voutilainen avautuu rakkauselämästään – täräyttää suoran mielipiteensä Tinderistä: ”Pari päivää kestin”