Radiojuontaja Jenni Alexandrova, 40, kertoo tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa talousasioistaan ja suhteestaan työhön. Jenni toimii täyspäiväisenä juontajana Me Naiset -radiossa, jonka lisäksi hän tekee paljon keikkatöitä.

Haastattelussa käy ilmi, että useimmiten Jennillä on viikossa kuusi tai jopa seitsemän työpäivää. Hän kertoo kutsuneensa yrittäjänä toiminutta isäänsä aikoinaan työnarkomaaniksi.

– Nyt huomaan, että olen itse ihan samanlainen, Jenni myöntää.

Jos upotus ei näy selaimellasi, näet kuvan myös täältä.

Jenni suhtautuu työntekoon kuitenkin positiivisin mielin. Hän ei haaveile eläkepäivistä, vaan toivoo voivansa työskennellä vielä vanhemmalla iälläkin.

– Olisi toki hienoa, jos matkan varrella voisi pitää muutaman kuukauden mittaisia pausseja, hän miettii ja toteaa, ettei ikinä haluaisi jäädä eläkkeelle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jenni on kertonut suhteestaan työhönsä aiemmin muun muassa Instagram-tilillään.

– Työ on mulle intohimo ja tärkeä palanen onnellisessa ja merkityksellisessä pienessä elämässäni, hän kirjoittaa Instagram-julkaisunsa ohessa.

Me Naisten haastattelussa Jenni kertoo kokeneensa myös aikoja, jolloin töitä ei ollut niin paljon. Pienempi työmäärä näkyi myös tiukentuneena taloustilanteena, eikä tuore ero vaikuttanut asiaan positiivisesti. Jenni kertoo asuinkulujensa tuplaantuneen eron myötä.

– Silloin töitä oli vähemmän, eikä taloudellinen tilanteeni ei ollut näin hyvä. Selvisin ilman isompia taloudellisia vaikeuksia, mutta kuluja piti miettiä tarkasti, hän myöntää.

Lue myös:

Cheyenne Järvinen julkaisi karun kuvan rinnastaan – myöntää katuvansa silikonitäytteitä: ”Tissiä minulla on omasta takaa ihan tarpeeksi”

Renne-puoliso photobomppasi Iida Ketolan alastonkuvan – jotain jäi silti näkyviin: ”Kaksi pyöreää ja kiinteää”

Katso kuvat: Brittiläinen Becky on tatuoinut 95 % vartalostaan – ”Kaikki intiimialueeni on tatuoitu”