Entinen huippujääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen isänsä Arto Karalahti avautuvat isä-poika -suhteestaan Me Naisten haastattelussa.

Arto-isä kertoo Me Naisille, kuinka hän yli kymmenen vuotta sitten joutui kohtaamaan poikansa sairaalan teho-osastolla letkuihin kytkettynä. Jere oli saanut rankan alkoholinkäyttönsä seurauksena pitkälle edenneen haimatulehduksen ja hänet oli vaivutettu keinotekoiseen koomaan.

– En meinannut edes tunnistaa miestä. Urheilijasta oli tullut iso, pöhöttynyt mötkö, Arto kuvailee tilannetta Me Naisille.

– Että se olisi pojan loppu, hän lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jereä pidettiin koomassa yhteensä kahdeksan päivää, kunnes hänet lopulta irrotettiin hengityskoneesta. Silloin lääkäreiden ainoaksi toiveeksi jäi, että hengitys lähtisi kulkemaan itsekseen – ja näin onneksi kävikin.

– Lääkäri sanoi, että jos kyseessä olisi ollut tavallinen kaduntallaaja, se olisi ollut menoa. Jere selvisi ainoastaan huippu-urheilijan kuntonsa takia, Arto alleviivaa.

Tapahtuma oli hurjasta menostaan tunnetulle Jerelle suuri käännekohta elämässä. Se auttoi häntä ymmärtämään, mitkä asiat ovat hänelle tärkeitä, ja mitä hän haluaa vielä urallaan saavuttaa. Mies jätti alkoholin kokonan ja raivasi tiensä takaisin huippukiekkoilijaksi, aina maajoukkueen kapteeniksi asti.

Jääkiekkouransa jälkeen Jere on viettänyt rauhallista perhearkea Keravalla sijaitsevassa omakotitalossaan yhdessä vaimonsa Nannan kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Me Naiset: Jere Karalahti valitsi eri polun kuin poliisi-isänsä: ”En aio ikinä kasvaa isoksi”

IS: Jere Karalahti avoimena – paljastaa miksi suhde Nanna-vaimoon meni katkolle: ”Niin pelkuri en enää olisi, että tekisin samoja virheitä”