Duudsoneista tutun Jukka Hildén ja hänen tanssijana työskentelevä Chachi-vaimo kertovat Me Naiset -lehdelle suhteensa ajautuneen pahaan kriisiin, kun he vielä asuivat Yhdysvalloissa ja olivat seurustelleet vuoden.

Pariskunta oli luvannut toisilleen jo suhteen alkuvaiheessa, ettei heidän välillään ole salaisuuksia, ja he pyrkisivät puhumaan toisilleen myös niistä vaikeistakin asioista. Pian alkuhuuman jälkeen he huomasivat kuitenkin ajautuneensa törmäyskurssille, kun välttelivät menoillaan ja tekemisillään edellisistä elämistään kumpuavaa surua ja tuskaa.

– Muistan keskustelun, jossa mietimme tosissamme, jatkuisiko matka yhdessä vai erillään. Päädyimme kuitenkin sopimaan, että ennen eropäätöstä puhuisimme kaikki kipeimmätkin aiheet läpi. Myös sellaiset, jotka aiheuttivat häpeää, pelkoa ja surua, Jukka kertoo lehdelle.

– Päätimme myös, ettei toisen kipukohtia saa käyttää epäreiluina argumentteina riidoissa. Kun asia on puhuttu läpi, se jätetään taakse ja mennään eteenpäin, Chachi myöntää.

Suhdekriisin jälkeen molemmat ovat turvautuneet terapiaan, jossa ovat keskustelleet omien ongelmiensa juurisyistä.

Espoossa asuvan pariskunnan uusioperheeseen kuuluu neljä lasta: 9-vuotias Sisu, 7-vuotias Lili, 3-vuotias Sophie ja alle vuoden ikäinen Amélie. Kaksi vanhinta lasta ovat syntyneet Jukan edellisessä suhteessa.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Jukka Hildén asetti uutuusohjelman kuvauksissa itsensä äärirajoille – ”Siinä tilanteessa minua oikeasti jännitti ja tajusin epäröiväni”

Jukka Hildén nähdään brutaalin uutuussarjan tähtenä – jätetään selviytymään yksin armottomissa olosuhteissa – ”Annan kaikkeni”

Jukka ja Chachi Hildénin järjestivät tyttärilleen yhteiskasteen – kummeiksi tunnettu pariskunta!