Me Naiset: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo kävivät pitkän keskustelun Salkkareiden intiimikohtauksista – ”Sanoin, että minun täytyy sulatella tätä”

Vuoden 2020 Tähdet, tähdet -ohjelman voittajana koko Suomelle tunnetuksi tullut laulaja ja näyttelijä Konsta Hietanen ja hänen vaimonsa Aami Hietanen kertovat avoimesti parisuhteestaan Me Naisten tuoreessa haastattelussa.

20 vuotta sitten tavanneella pariskunnalla on yhteensä viisi lasta, joiden kasvattaminen on vaatinut paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

Sekä Konstalle että Aamille on alusta asti ollut tärkeää, että molemmat pitävät huolta parisuhteestaan myös ruuhkavuosien keskellä.

– Tämä saattaa ärsyttää joitakin, mutta sanon silti: jotta parisuhteen kipinä pysyy yllä, on joskus jaksettava ohittaa oma väsymys ja hoitaa parisuhdetta, olla läsnä kumppanilleen, ja raivattava se aika jostakin muusta, Aami kuvailee Me Naisille.

Aami myöntää avoimesti ottaneensa toisinaan pieniä paineita siitä, että onko hän tarpeeksi Konstalle, jota puoli Suomea ihailee. Nainen vakuuttaa kuitenkin omaavansa hyvän itsetunnon ja hänen mukaansa kaksikon välillä vallitsee syvä luottamussuhde.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Silti Konstan tuore näyttelijäpesti suositussa Salatut elämät -sarjassa herätti aluksi hieman ristiriitaisia tunteita Aamissa.

– Siinä läheistä kanssakäymistä oli näyttelemisen kautta enemmän, ja sanoinkin Konstalle, että minun pitää nyt sulatella tätä asiaa, Aami kertoo.

Aami päätti olla rehellinen Konstalle ja toivoi, että mies osoittaisi hänelle ohjelman kuvausten aikaan erityistä huomiota kotona, jotta hän tuntisi olonsa edelleen erityiseksi.

– Ymmärrän kyllä, että intiimikohtaukset saattavat tuntua pahalta. Mutta siitäkin selvittiin keskustelemalla, Konsta toteaa Me Naisten artikkelissa.

Lue myös:

Konsta Hietanen ja Aami-vaimo muistelevat tv:ssä ensisuudelmaansa ja suhteensa alkuaikoja – Konsta ei kertonut Aamista kavereilleen vuosiin: ”En mä uskaltanut”

Tuttu Juttu Show: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo vastaavat avoimina erotiikkakysymykseen – ”Ei meillä tuolla alueella vaikeita kysymyksiä ole”

Konsta Hietanen kiittää vaimoaan tuesta urallaan: ”Vaatii järkälemäisen vahvan tyypin sinne kotiin”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta