Me Naiset: Riina-Maija Palander vastaa aviokriisikohuun – ”Kuka haluaa olla parisuhteessaan yksin?”

Yrittäjä Riina-Maija Palander ja hänen miehensä, entinen alppihiihtäjä Kalle Palander joutuivat viime viikolla keskelle suurta kohua, kun heidän avioliittonsa uutisoitiin olevan kriisissä.

Pariskunta oli viettänyt iltaa omissa ystäväporukoissaan Levillä maailmancupin kisaviikonloppuna. Joidenkin silminnäkijöiden mukaan Riina-Maija vaikutti olleen hyvin läheisissä tunnelmissa erään miespuolisen ystävänsä kanssa.

Kalle kommentoi asiaa muutama päivä sitten melko suoraan sävyyn Seiskalle, mutta Me Naisten haastattelema Riina-Maija pysyttelee puolestaan hyvin rauhallisena puhuessaan tilanteesta.

– Aivan sama, mitä tuolla huudellaan, en anna sellaisen koskettaa. Ikä ja kokemus ovat opettaneet suhtautumaan tällaisiin juttuihin huumorilla, Riina-Maija summaa Me Naisille.

– Meillä on ollut liitossamme oikeastikin vaikeita aikoja, ja ne ovat vahvistaneet kestämään tällaista, hän lisää.

Riina-Maija kertoo hänellä olevan paljon miespuolisia ystäviä, ja että Kalle kyllä tietää näistä.

– Meidän seurueemme jää harvoin huomaamatta, sillä olemme äänekkäitä ja eläväisiä ja osoitamme tunteita ja välittämistä halailemalla ja poskisuukoin. En aio muuttaa käytöstäni jatkossakaan tai ryhtyä pienentämään itseäni siksi, että eloisuuteni herättää huomiota, nainen painottaa.

Viimeviikkoisesta kohusta on Riina-Maijan mukaan nyt myös keskusteltu avoimesti Kallen kanssa.

– Kalle oli aluksi tosi vihainen, ja ymmärrän kyllä hänen reaktionsa, kun tuollainen juoru heitetään syliin. Ylipäätään suomalaisille tuntuu joskus olevan hankalaa hyväksyä, että läheisiä ystäviä voi olla ilman, että ne horjuttavat avioliittoa.

Riina-Maija paljastaa, että hänen mielestään heidän suhteensa todellinen ongelma on se, että hän joutuu olemaan paljon yksin Kallen matkustaessa töidensä perässä.

– Sellainen on raskasta ja haastavaa sosiaaliselle luonteelleni. Kuka haluaa olla parisuhteessaan yksin? Riina-Maija pohtii.

Lue myös:

Kolmiodraama! Kalle Palander avautuu Seiskalle Riina-vaimonsa syrjähypystä: ”Kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä!”

Sofia Belórf avautuu mahdollisesta yhteenpaluusta Stefanin kanssa: ”Jos palaisimme yhteen…”

Piritta Hagman surullisena ex-puolisonsa Niklas Hagmanin koronatartunnasta – ”Sydämeni särkyy”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.