Hyvinvointiyrittäjä ja tosi-tv-kasvo Aki Manninen avaa suorasanaisesti tuntojaan Instagramissa julkaisemassaan pitkässä kirjoituksessa. Manninen korostaa kirjoituksessaan, että aikoo jatkossakin puhua asioista rehellisesti ja kaunistelematta.

– Tästä eteenpäin puhun kanavassani edelleen suoraan ajatukseni! Puhun sitten Jumalasta tai saatanasta, homoista tai lesboista, chancel kulttuurista tai feministeistä! Elämästä tai kuolemasta tai mistä aiheesta tahansa, Manninen lataa.

Hän kirjoittaa lunastaneensa viime aikojen mediamyllyssä sananvapautensa takaisin, vaikka sen hintana on ollut potkut niin Suurin pudottaja -sarjan valmentajan pestistä kuin myös Norjan kalareissulta.

– Kalareissu näistä kahdesta tuntui pahemmalta. Maalittaminen kun on tehty helpoksi somen ja median takia. Helppoa tämän läpikäyminen ei ole ollut.

Mannisen kirjoittaa käsityksensä sananvapaudesta murentuneen kaiken tapahtuneen takia, mutta toteaa, että onneksi valtaväestö on hänen puolellaan.

– Vain pieni joukko onnettomia ihmisiä sai tämän aikaan. Tästä alkaa elämässäni uusi kausi jälleen kerran ja usko hyvyyteen itseni ja toisten ihmisten kohdalla on edelleen tallella, Manninen kiittää seuraajiaan.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näissä kuvissa 2015 elettiin murrosaikaa elämässäni, rakensin Via Dolorosa moottoripyörää, tietämättä siitä mitä elämä toi tullessaan!

Samana vuonna Manninen oli menettänyt kauan pyörittämänsä rakennusliikkeen ja kaiken mitä hänellä silloin oli luotettuaan väärään ihmiseen.

– Täynnä pyhää kiukkua, olin valmis ampumaan kovaa jo silloin. Onneksi vaimoni sai puhuttua järkeä kovaan kallooni ja nyt istun tässä, kertomassa teille tarinaa, sanomani on kaikille ”kaikesta selviää”.

– Minulle 5-vuotiaana unessa näytettiin elämää isona poikana. Siinä lempeä miesääni kertoi, että Aki tulet tekemään elämässäsi isoa työtä ja auttamaan toisia ihmisiä, mutta kohtaaman myös sodan aikoja, mutta sinä selviät niistä kyllä! Muistan tuon unen edelleeen kuin eilisen. Todenteolla näitä vaiheittaisia sodan aikoja elämääni on tullutkin. Uskon, että meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa. Uskon että kohdallani oikeus voittaa vielä!

Lue myös:

Aki Manninen lähetti somen kautta terveiset Rita-vaimolleen – ilmaisi rehellisen mielipiteensä avannosta: ”Kuin naisen orgasmi”

Aki Manninen heitti rajua vitsiä huumeliigasta epäiltynä olevasta Niko Ranta-ahosta – ”Puurot ja vellit sekaisin”