Meghan on solminut uuden podcast-sopimuksen Lemonada Median kanssa helmikuussa. Sopimuksen myötä Marklen on tarkoitus julkaista uusi podcast lähiaikoina.

– Pystyn ylpeänä jakamaan teille, että liityin upeaan Lemonadan tiimiin jatkaakseni rakastamaani podcast-uraa, herttuatar kertoo.

Lähteiden mukaan Meghanilla on lista tulevista podcast-vieraista. Listan kerrotaan olevan täynnä isoja nimiä, kuten Meghanin vanhoja kollegoita Pukumiehet-sarjasta.

Erityisesti Abigail Spencerin ja Wendell Piercen nimet ovat nousseet esille. Myös pitkäaikainen ystävä, näyttelijä Priyanka Chopra on todennäköinen vieras Meghanin uudessa podcastissa.

Daily Mailin mukaan kaikki ei kuitenkaan ole edennyt suunnitelmien mukaan, ja podcastin julkaisun kanssa on ilmennyt ongelmia. Uutta podcastia ei siis todennäköisesti tulla kuulemaan vielä hetkeen. Syyksi on ilmoitettu Meghanin juuri alkaneet Netflix-sarjan kuvaukset.

Lemonadan sanotaan olevan huolissaan ja pelkäävän aikataulullisia ongelmia, joita voi esiintyä uuden sarjan ja podcastin välillä.

Herttuattarella oli aikaisemmin sopimus Archetypes-podcastista Spotifyn kanssa, mutta sopimus päättyi nopeasti ja Meghan ehti tehdä ainoastaan 12 jaksoa. Meghanin osuutta podcastin teossa on sittemmin myös kyseenalaistettu julkisuudessa, ja on muun muassa väitetty, ettei Meghan olisi itse edes tehnyt haastatteluita.

Vain tunteja myöhemmin sopimuksen päättymisen julkistuksesta, Spotifyin podcast-johtaja Bill Simmons haukkui Meghanin ja hänen puolisonsa prinssi Harryn.

– Helvetin huijarit, Simmons sanoi tuolloin.

Lähde: Iltalehti