Kansainvälinen rahapeliyhtiö CasinoEuro vietti 15-vuotisjuhliaan Hernesaaren upeissa merimaisemissa ja Metropoli.net oli paikan päällä nauttimassa tunnelmasta. Hyvän ruoan, juoman ja ohjelman lisäksi paikalle oli saapunut useita tunnettuja suomalaisia.
Metropoli.net tapasi juhlissa muun muassa Kimmo Vehviläisen, joka toimii Radio Aallon taajuuksilla aamujuontajana. Kimmo oli yksi juhlien tyylikkäimmin pukeutuneita miehiä, joten kysyimme mieheltä vinkkejä syyspukeutumiseen.
– Taisin olla ainoa viisas täällä, joka tajusi pukeuta lämpimästi! Helsingissä tuulee aina todella kylmästi ja kaikki täällä alkavat illasta hytisemään, mutta minä olen pukeutunut syksyisesti villapaitaan ja siihen poppana päälle, joten mulla on lämmin. Syksyn pukeutumisessa oleellista on, että älä anna itsesi palella, Kimmo ohjeistaa.
Kimmo myös kehui tapahtumarikasta kesäänsä:
– Me oltiin kesäkuussa kuvaamassa Selvityjät Suomi -ohjelmaa. Jos joku on ikimuistoinen juttu, niin se! Me oltiin kuusi viikkoa ulkomailla ja se, mitä siellä tapahtui, tulee sitten syksyllä telkkarista! Kimmo hehkuttaa.
Miksi ihmisten pitäisi katsoa Selviytyjät Suomi -ohjelmaa, Kimmo Vehviläinen?
– Jos haluatte nähdä, kun laiha poika kompuroi viidakossa, niin lupaan, että siitä tulee hauskaa, Kimmo kertoo.
Katso alta Kimmo Vehviläisen haastattelu!

Kimmo Vehviläinen on myös Game of Thrones -sarjan fani, kuten alta näkyy.


Kuva: Instagram / Kimmo Vehviläinen